نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
سلام
مبارکه
سوالتون روشن نیست
قد خودتون و خانم چنده ؟

نگران چیه رابطه جنسی هستین ؟ ایشون خیلی ریزه میزه ان و شما دارای هیکل ورزشکاری؟ منظورتون اینه؟یا اختلاف قد؟

بارداری ؟ ببخشین مگه ایشون ناقص هستند؟ خب هر خانمی چه ریز چه درشت توانایی باردارشدن داره مگه اینکه مشکلی باشه.
اما بحث اینکه دوست داشتین هم قد باشین یا نزدیک بهم انتخاب با خودتونه در کل ببینید دختر خانوم رو دوست دارین به دلتون میشینه؟ دوست دارین باهاش برین بیرون و به دوستان و فامیل معرفی کنید!
سلام، قدش رو نپرسیدم، اما خودم 167 هستم، ایشون هم فکر کنم حدود 15 سانت کوتاه تر از من
هیکل ایشون هم ریز هست، البته به نسبت قد خوبه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
کیوان جان تا جائیکه من شما رو می شناسم، زور عقلت به حست نمی رسه. اگه تشخیص من درسته، و اگه فیزیک این خانم برات لذتبخش نیست، به دلایل عقلی اتکا نکن، که ریسکه.

اگه از کلیت این آدم (قد + وزن + شخصیت + ...) احساس شادی و نشاط و شعف بهت دست می ده، اگه از اینکه کنارش راه بری، افتخار می کنی، اگه برای در آغوش کشیدنش بی تابی، باهاش ازدواج کن. اگر نه، ازش بگذر، که هیچی جای اینا رو تو زندگی پر نمی کنه.
سلام
با ایشون هیچ مشکلی ندارم، ظاهرشون هم به دلم نشسته و احساس خوبی نسبت بهش دارم، فقط اینکه ریز جثه و قدش به نسبت متوسط جامعه کوتاه هر هست باعث شده کمی دغدغه داشته باشم