حیاط خلوت عزیز خودم هم میخام همچین کاری کنم دیروز هم رفتم چندتا اتلیه دیدم همسرم هم با چنین کاری موافقه
ولی میدونی درد من فقط نگرفتن عروسی نیست خانواده شوهرم مخصوصا مادرش خیلی اذیتم میکنن حالا هم هر وقت ما میریم خونشون خیلی بهم تیکه میندازه جلوی شوهرم چیزی نمیگه ولی وقتی شوهرم نیست تا میتونه اذیتم میکنه خیلی هم ادم پر حرفیه هر وقت میرم سرم درد میگیره .خونه خواهر شوهرم شیرازه خونه ما یکی از شهرستان های استان فارس بعد یک سال پیش یه پول دادن که یه خونه بخریم این پولی که بهمون دادن با یه ده تومن هم خودمون داشتیم دادیم یه خونه تومسکن مهر بعد خونه ای که گرفتیم با خونه پدرم نزدیکه حالا مادر شوهرم همش میخواد خونه ای که گرفتیم رو زشت کنه مثلا میگه خونه اپارتمانی بدرد نمیخوره خلاصه ایرادهای بنی اسرایلی میگیره .مادر شوهرم ازاین ناراحته که چرا ما نرفتیم شیراز خونه بخریم که باخواهر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اخه خواهرشوهرم خونه اجاره کردن .بعد میگه توغریب نیستی دختر من غریبه .دلیلی که ما اینجا خونه گرفتیم کار شوهرم بوده خلاصه هروقت میرم کلی اذیتم میکنه و من بخاطر مشکلاتی که داشتم ودارم تیک عصبی میزنم وهر وقت که میرم خونه پدرشوهرم بدتر میشم نمیدونم چی کار باید بکنم.از یه طرفم وقتی یادم میاد جاهایی که شوهرم برام کم گذاشته وخانواده شوهرم برام کم گذاشتن ازهمشون بدم میاد حتی بعضی اوقات ازشوهرم هم بدم میاد .شوهرم ادم بدی نیست دوستش دارم ولی میترسم این حس های بد زندگیم رو خراب کنه.