خیلی سخته دوسال دروغ بشنوی دو روز سه روز منو میفرستاد خونه پدرم میگفت دارم میرم معامله جور کنم ساعت یک شب میومد خونه میگفت داشتم معامله میکردم بعد بفهمی پول داده نزول و همش دنبال خوش گذرونی بوده
همش فکرمیکنم وقتی میگفت دروغ میگفت کجا بوده پیش کی بوده
میدونم دروغ میگه که با دختره رابطه نداشته
هردو لیسانسیم من شغلی ندارم شوهرم هم مبل فروشی داره
اخلاق بد دیگه ای نداره اتفاقا تا وقتی بهش گیر ندم خیلی خوش اخلاقه اخلاقش با خانوادم هم خیلی خوبه خانوادم نمیدونن که اختلاف داریم اگه بدونن پول نزول داده که پاشونو خونه ام نمیذارن
شوهرم فقط یه خواهر هشت ساله داره که چون پدرومادرش فوت کردن با ما زندگی میکنه من رابطه ام با خواهرشوهرم خیلی خوبه فقط هشت سالشه منو آبجی صدا میکنه دیشب وقتی گفت داداش میخواد خواهرجدید برام بیاره عصبی شدم دعوا کردمش گریه افتاد زودم از دلش در ابردم
زنگ زدم موبایلش گفت مغازه هست درجا زنگ زدم مغازه پسرعموش گفت شوهرم مغازه نیست
دارم دیوونه میشم که کجائه بازم دروغ گفت بهم
هنوز نیومده خونه بیاد بازم دعوامون میشه
حالم بهم از دروغ گفتناش بهم میخوره
دلم میخواد از خونه برم بلکه آدم شه
- - - Updated - - -
خیلی سخته دوسال دروغ بشنوی دو روز سه روز منو میفرستاد خونه پدرم میگفت دارم میرم معامله جور کنم ساعت یک شب میومد خونه میگفت داشتم معامله میکردم بعد بفهمی پول داده نزول و همش دنبال خوش گذرونی بوده
همش فکرمیکنم وقتی میگفت دروغ میگفت کجا بوده پیش کی بوده
میدونم دروغ میگه که با دختره رابطه نداشته
هردو لیسانسیم من شغلی ندارم شوهرم هم مبل فروشی داره
اخلاق بد دیگه ای نداره اتفاقا تا وقتی بهش گیر ندم خیلی خوش اخلاقه اخلاقش با خانوادم هم خیلی خوبه خانوادم نمیدونن که اختلاف داریم اگه بدونن پول نزول داده که پاشونو خونه ام نمیذارن
شوهرم فقط یه خواهر هشت ساله داره که چون پدرومادرش فوت کردن با ما زندگی میکنه من رابطه ام با خواهرشوهرم خیلی خوبه فقط هشت سالشه منو آبجی صدا میکنه دیشب وقتی گفت داداش میخواد خواهرجدید برام بیاره عصبی شدم دعوا کردمش گریه افتاد زودم از دلش در ابردم
زنگ زدم موبایلش گفت مغازه هست درجا زنگ زدم مغازه پسرعموش گفت شوهرم مغازه نیست
دارم دیوونه میشم که کجائه بازم دروغ گفت بهم
هنوز نیومده خونه بیاد بازم دعوامون میشه
حالم بهم از دروغ گفتناش بهم میخوره
دلم میخواد از خونه برم بلکه آدم شه

علاقه مندی ها (Bookmarks)