خوب شما باید خودت ارتباط رو قطع کنی و ازدواج کنی چون میل جنسی داری و میل جنسی مثل نیاز به غذاست نمیشه گفت غذا نخور شما الان نیازمند غذایی و میتونی بین یک غذای بد (ارابطه نامشروع)و یک غذای خوب (ازدواج سالم و رابطه مشروع)خودت انتخاب کنی درستش اینه بری سراغ یک خانم درست و ازدواج کنی
به هر حال به نظر من تنها راه حل درست همینه که ارتباط را قطع کنی و هرگز نبینیش ، و اگر میتونی حتما ازدواج کنی چون بالاخره نیاز جنسی عقل ادم رو از بین میبره همین که شما تلفنی با هم حرف های .. میزنید همین مقدمه ارتباط های بیشتره بر فرض که با اون سکس هم کردی حالا ابرو ریزی هم نشه ادم وجدان خودش ناراحته
اینکه میگی من سراغ ازدواج نمیرم چون ممکنه دلش جای دیگری باشه این حرفها چیه همه یک جور نیستن وقتی یکی خیانت میکنه دلیل نمیشه همه اینطور باشن دختری رو پیدا کن و سعی کن اول خوب بشناسیش و بعد پیشنهاد ازدواج بده . بر فرض تو ازدواج کردی زنت بهت خیانت کرد این تو نیستی که گناه کردی هر کس رو تو قبر خودش میزارن تو سعی کن خیانت کار نباشی مطمن باشد زن ایندت هم خیانت کار نمیشه . به نظر من هر کس خیانت کنه روزی بهش خیانت میشه .. این هست که میگن هرچه کنی به خود کنی پس سعی کنیم خودمون خوب باشیم . تا خوبی ببینیم . وسلام

علاقه مندی ها (Bookmarks)