به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    تمام صحبتهاتون و قضاوتهاتون به شدت هیجانیه و به نظرم فقط بخاطر اینکه از رفتار اون اقا ناراحت هستید
    طبیعیه که بهتون بربخوره اما طبیعی نیست که این حجم از توهین رو به قشری نسبت بدین که فقط با یکی ازون قشر در ارتباط هستید اگر جاهای دیگه ی زندگیتونم اینجور قضاوت کنید که خیلی به مشکل برمیخورید

من خودم دندانپزشکم و تقریبا هفتاد درصد دوستان اطرافمم پزشک و دندانپزشک و .... هستن بنابراین خیلی بهتر ازشون شناخت دارم
    البته که تو همه قشری ادم پول دوست وجود داره اما ایا کسی که تو کار ساختو سازه از پول بدش میاد؟؟ یا یه کارمند اگه حقوق بیشتری به دست بیاره میره میبخشش چون پول دوست نیست؟؟

یا اینکه اگر یه مرد کارمند خیلی براش مهم باشه زنش سرکار باشه و تو جامعه باشه عیبه؟؟؟

والله همسر من معاون یکی از بانکهای خصوصی باهاش اشنا شده بود دم به دقیقه به همسرم میگفت به خانوم دکتر بگین یه دندانپزشک برا من جور کنه همسرمن چندبار بهش گفت حالا چرا حتما دندانپزشک !!!!!!!خانوم من خیلی دوستهای دیگه ای هم داره حتی دوست کارمنده بانک هم داره خیلی بیشتر به شما میخوره اون اقا همش میگفت نه من فقط دندانپزشک میخوام چون درامدشون بشتره!!!!!!!

حالا ایشون که دکتر نبود؟؟؟ ولی دنبال پول زنش بود حتی نزدیک سی و هشت سالشم هست اما دست بردار نیست ازین معیار !!!!!!

ببین عزیزم پزشکها در انتخاب زنشون مثل تمام اقشار دیگه و همه ی ادمهای دیگه معیارهای مختلفی دارن

یکی دوست داره زنش کار نکنه و خونه نشین باشه و شب تا صبح تو خونه بشوره و بپزه و بچه داری کنه کما اینکه خیلی از دوستهای همسر من حتی با وجود پزشک بودن خانومشون بازهم خانومشون کار نمیکنه و میگن که اینجوری بهتره چون نمیشه دو نفر از صبح تا شب بیرون باشن

یه سریشون به شدت دنبال دخترهای خشکل هستن باور کنید صرفا خشکل بدون هیچ معیار دیگه ای

یه سریشون نه براشون مهمه که خانومشون کار کنه و اینو من دقیقا از زبان یکی از دوستهای همسرم شنیدم که دلم نمیخواد زنم خونه نشین باشه دلم میخواد کار کنه و مستقل باشه

کاری هم به درامدش ندارم همش برا خودش منم همه جوره هم ساپورتش میکنم وقتی ازش پرسیدم حالا چرا باید حتما خانومت شاغل باشه گفت برا اینکه زن وقتی همش تو خونه باشه و

کار نکنه همش غر میزنه میفته به خاله زنک بازی و اذیت کردن به علاوه وقتی با مردم سروکار داره استقلال مالی داره اعتماد به نفس بالاتری هم داره من دلم میخواد به زنم افتخار کنم دلم میخواد زن موفقی داشته باشم من برام مهم نیست که زنم چقدر خونه داره چون اون کارا رو هم خدمتکار میتونه انجام بده دلم میخواد زنم فعال باشه

خلاصه زیر این اسمون هزاران ادم با هزاران تفکر وجود داره و نمیشه گفت حالا چون یکی خیلی پول براش مهم بوده پس همه اینطورین

به علاوه پول هم چیز بدی نیست و دوست داشتنش و دنبالش رفتن هم بد نیست مگر خیلی از دخترها تو انتخاب همسرشون نگاه به شاسی بلنده خاستگارشون نمیکنن؟؟؟ مگر خیلی از دخترها فقط دنبال شوهر پولدار نیستن؟؟؟و حتی ازدواج با شخص پولدارو موفقیت بزرگی در حد گرفتن جایزه نوبل و حتی بالاتر نمیبینن!!!!

حالا این خاستگار بینوای شماهم یکی از معیارهای مهمش شاغل بودنه همسرشه شما اگر میدونی این معیار خیلی مسخره و مزخرفه باید ازین پیشامد خوشحال باشی همین
    مگر تمام معیارهای خود شما مبتنی بر ساده زیستی و منطقه که انتظار دارید معیارهای ادمهای دیگم همین باشه

به نظرم کمی رفتار ایشون به شما برخورده که البته حق دارید اما براتون مهم نباشه همه مثل هم نیستن
    از بین خاستگارهاتون بر اساس معیار خودتون بگردید و امیدوارم اونی که نظرش از همه به نظرتون نزدیکتره رو پیدا کنید
    خیلی هم به این چیزها اهمیت ندین

دختر مثل پله که هزاران نفر ممکنه گذرشون بهش بخوره شما در نهایت کسی رو انتخاب میکنید که بر اساس سلیقتون و معیارهاتونه این حق رو هم به خاستگاراتون بدین
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
    ویرایش توسط sahar67 : شنبه 25 دی 95 در ساعت 21:05

2. 4 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

Eram (شنبه 25 دی 95), maryam988 (دوشنبه 27 دی 95), nardil (شنبه 25 دی 95), نیلوفر:-) (یکشنبه 26 دی 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)