شما كه تحصيل كرده ى جامعه ى امروزى و شما كه رياضى قوى دارين، بايد دقت كنين كه اين تحقيق شما از لحاظ آمار دچار اشكال هست:

حجم نمونه شما بسيار كوچك است و واقعا قابل تعميم به كل افراد اين حرفه نيست. من ميتوانم مثال هايى از گذشت پزشكان براتون ذكر كنم كه براى من و شما چيزى جز شرم باقى نگذاره.
شما در نمونه گيريتون يك جور سوگيرى داشتين و در واقع صرفا افراد دور و بر خودتون رو وارد تحقيق كردين. شايد شما از طبقه اى هستين كه پول درش نقش پررنگى داره و يا شايد ذاتا طورى رفتار ميكنيد كه تصور اطرافيان بر پولدار بودن شماست و باعث ميشه افراد پول پرست به سمت شما جذب بشن حالا يا يك نفر اين رو بيان ميكنه و يا يك نفر بيان نميكنه.
در روش انجام كارتون بايد گروه كنترل در نظر بگيريد. من ميتونم به راحتى بهتون اثبات كنم كه درصد بالايى از تمامى اقشار جامعه پول پرست شده اند نه فقط يك قشر خاص. آيا اگر من در طى هفته گذشته ده بار سوار ماشين شدم و هر ده راننده هزينه بالاترى از من دريافت كردن، بايد بگويم همه راننده ها پول پرستن؟

در صحبت هاى شما يك مقدار عصبيت جلب توجه ميكنه. شايد يكي از عللش شكستن غرور شما باشه يا شايد تنش هاى اجتماعى اقصادى جامعه امروز و به دنبالش روش هاى جديد رسانه ها يا هرچيز ديگرى. كه بابت همه اين ها ميشه به شما حق داد.
در هر حال تلاش براى پيدا كردن منشا عصبيت ميتونه تا حدودى به آرامش ذهنى شما كمك كنه.