نمیدونم چقدر میشه راهکارهایی که بقیه تو زندگیشون اجرا کردن و نتیجه گرفتن برای بقیه هم مفید باشه ولی به اشتراک گذاشتنشون خالی از لطف نیست و منم واقعا ازتون ممنونم که این لطف و در حق ماها کردین و تجربه ی شیرینتون رو به اشتراک گذاشتین. منم با مادرشوهرم اختلاف شدید دارم.به قدری که هم من هم همسرم داریم راضی میشیم از هم جدا بشیم. مادرشون انقد دروغ درباره ی من تو گوش شوهرم خوندن که احساس میکنم هیچ امیدی به ادامه ی این زندگی نیست. شما اشاره کردین که اگه مشکل کوچیک باشه فراموش میکنین و اگه بزرگ باشه سعی میکنین با مادرشوهرتون حلش کنین ولی این مساله برای من عواقب فوق العاده بدتری رو داشته. من همه ی تلاشمو کردم که بدی های کوچیک و فراموش کنم و مشکلات بزرگتر و با خودشون حل کنم که حالا میبینم همه ی اون حرفهایی که من بهشون زدم و دارن به نفع خودشون استفاده میکنن و توسط اون حرفها من و جلوی شوهرم و پدرشوهرم خراب میکنن. شما میگین خیلی ها به چشم مادر به مادرشوهرشون نگا نمیکنن ولی من که نگاهم کردم چیزی و عوض نکرد. هر حساسیتی رو رو حساب اینکه تنها فرزندشون همسر منه گذاشتم ولی اونا فقط برای اینکه محبت من و از دل همسرم بیرون کنن هر تلاشی که داشتن به کار بستن و حالا که دارن نتیجه ی کارهاشونو میبینن و میبینن که ما در استانه ی جدایی هستیم خوش و خوشحال نشستن و دارن نگاه میکنن و هیچی نمیگن و فقط منتظرن زودتر موعد طلاقمون برسه. انقدر ناراحتم که اگه قرار باشه دید مثبتیم داشته باشم دیگه ندارم. هر چقدر فکر میکنم و تحلیل میکنم رابطه مونو و سعی میکنم اون نقطه ای که اشتباه کردم و جبران نکردم که مثلا باعث شده باشه بخوان ازم کینه به دل بگیرن پیدا کنم پیدا نمیکنم. یه کینه ی شتری نسبت به من و پدر و مادرم ..... کسایی که جز آرزوی خیر برای ما نکردن و حتی اگه مشکلاتم و شنیدن بازم تشویقم کردن صبور باش ... دارن که هیچجوره برطرف نمیشه. خدا میدونه چه بدیا که در حقم نکردن و چه تهمتا که به من و پدر و مادرم نزدن ولی من همیشه سعی کردم گذشت کنم و یا حتی اگه شکایتیم کردم در کمال ادب و احترام بوده ولی خب هیچی به سمت خوب عوض نشد. شاید واقعا جدایی آخرین راه حل و تنها راه حل برای منه.با همه ی این اوصاف هنوز نشستم ت وخونه و دارم به شرایط فکر میکنم و هرجقد تلاش میکنم به این نتیجه برسم که با جدایی اوضاع بهتر نمیشه و نتیجه ی بهتر به دست نمیاد ولی به نتیجه نمیرسم. نمیدونم چکار کنم.