شما یکم عجول و غروغرو و دل نازک احتمالا هستی فکر کنم ازونایی که میگن بالا چشمت ابرو زود ناراحت میشی اگه شوهر من بگه گیجی من حتما تو خونه تو یه محیط اروم اول از خوبیاش میگم یکم هندونه میزارم زیر بغلش میگم عزیزم وقتی تو اینجورکلمات رو تو بخصوص تو جمع میگی دیگران دید منفی به من پیدا میکنن یا میگن چقدر رابطشون خرابه کهتو جمع اینطوری میگن و چون من زن تو هستم دیگران فکر میکنن تو چقدر سطحت پایینه که همچین زنی گرفتی اما اگه به من احترام و ارزش بذاری و قشنگ صدام کنی همه میگن خوش بحالت چه زن فهمید ای داری حتما خودت لیاقتت بالا بوده
اگر نمیتونی اینها رو بگی بنویساصلا همسرت این حس رو نمیکنه که شما ضعیفی شک نکن چون بهش بگو گاهی اثر نوشتن از گفتن بیشتره
شما هم خیلی گیر نده ازش تو جمع تعریف کن حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار ایشون رو گوش کن ایشالله تغییراتی میبینی
در ضمن اگر در خانه گفت شما با شوخی جواب با مزه بهش بده مثلا گفت چقدر گیجی بگو جیگر گیجم کردی بعد بخند سعی کن با خنده و شوخی جواب بدی تو خلوتت بشین برا چیزخایی که فکر میکنی ایشون بهت میگه یه جواب بامزه و خوب پیدا کن که بجای اعصاب خوردی بخندین
مردا اززنای غرغروگریه رو فرارین خودت درست کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)