من گاهی متعجبم از اینهمه عجولانگی بی مهارتی
هرکاری راهی داره اگه از دیوار بخای بری تو خونه هرچی خودت رو بکوبی به دیوار نمیتونی اما از درش بلاخره میتونی!!!!!!
دختر خوب یکم اروم باش من که فقط چند خط نوشته خوندم خیلی زیاد تنش رو در زندگی شما و رابطتون حس کردم
اولا یادت باشه هروقت خاستی نتیجه همون باشه که شما میخای به همسرت بگو چشم!!!!
این کلمه معجزه میکنه اگه بکار ببری متوجه میشی هم ازلحاظ علمی و هم تجربی ثابت شده
دختر خوب اصلا باید بطور کلی تاکتیکت رو عوض کنی اینبار خیلی اروم و خونسرد باش کنار شوهرت قرار بگیر
یه قاعده کلی برای اینکه همسر کمتر بخاد به سمت خانواده اش ازهرلحاظسوق پیدا کنه اینکه خودت مستقیم همسرت رو به اینکار تشویق کنی !!!!!!
یعنیمثلا به همسرت هی بگی برو به خونوادت سر بزن هی بگو بهشون زنگ بزنو ......
خیلی سریع درکوتاه مدت همسرت خلاف نظر شما عمل خاهد کرد یعنی اصلا دیگه باید با بور بفرستیش بره خونه خانوادش یا بزور زنگ بزنه
امتحانش ضرر نداره
من جای شما بودم به همسرم میگفتم اره با خاهرت شریک شو خیلی خوبه حتما یه تحقیق هم بکن ببین خوبه اینکار شک نکن همسرم میرفت تحقیق میکرد حتی اگه به منم نمی گفت بنابراین اگه صلاح بود وارد اون میشدیادت باشه ادم در برابرفشار و زور گارد میگیره اما دربرابر پیشنهاد بررسی میکنه
واقعا خیلی حیفه با ندونستن مهارتها بخای طلاق رو انتخاب کنی
با همسرت مثل یه دوست باش کنارش باش تاییدش کن اونوقت ببینم چطوربه حرفت اهمیت نمیده
شما برای اینکه در دراز مدت از دخالتها راحت بشی باید برای مدت تشویقش کنی بیشتر بره سمت اونها بعد مدتی خودش دیگه نمیره!!!!!!!
حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد و اقتدار مرد ایشون رو گوش به کارت میاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)