اگر میخوای با وجود معایب موجود باز هم عاشق باشی باید انقدر نقاط مثبت همسرت رو در ذهنت بزرگ کنی که اون معایب خیلی کوچک و ناچیز به شمار بیاد

اگر ابراز نظر اشتباهی هم می کنه پیش خودت بگی به جاش فلان موقع فلان رفتارو داره که هر کسی اینطور نیست یا اینکه این آدم عصبی نیست در حالی که خیلی از مردها هستن
یا اهل خیانت نیست چیزی که خیلی هم رواج داره توی جامعه ما و خیلی از مردها درگیرش هستن و ...

باید اون موضوع رو در نظرت کوچک کنی

ولی من اگر جای شما باشم در کنار پذیرش یک سری اخلاقها سعی در تغییر زیرپوستی و ملایم بعضی اخلاقها هم داشتم

بالاخره آدمها در کنار هم قرار هست به تکامل برسن

مثلا ابرازنظر اشتباه می کنه بعدش با محبت بگو من فکر میکردم این موضوع فلان شکل هست اونم بالاخره یه جوابی میده بعدش بگو راست میگی راجع بهش بیشتر تحقیق می کنم فرداش بگو تحقیق کردم اصلش اینجوری هستش

یواش یواش اطلاعاتشم میره بالا

در مورد اون پسره من به شما میگم اون آقا رو نه تنها از ذهنت که از زندگیت بیرون کن
شما همچنان راجع به مقایسه اش با همسرت حرف میزنی
این موضوع خیلی جدیه

اگر حتی بخوای طلاق هم بگیری باز هم اون پسره جایی الان توی این بخش از زندگی شما نداره

خیلی جدی به ذهنت ایست بده

خیلی موضوعو جدی بگیر این چیزی نیست که بچه بازی برداره عواقبش تا ابد توی زندگیت هست

دارم میگم تصور کن همین الان همسرت از وجود اون پسر اطلاع پیدا کنه اینکه قبلا بوده و اگر احتمالا هر سیگنالی که جدیدا شما بهش داده باشی ببین چه روزگار سیاهی پیدا می کنی و چقدر دلت میخواد به عقب برگردی و مثل یه مگس مزاحم پرتش کنی از زندگیت بیرون

مراقب باش اون روزگار سیاه برات پیش نیاد

بچه بازی رو در این زمینه بذار کنار
این موضوع شوخی بردار نیست و به هیچ وجه نمیتونی جبرانش کنی اگر ادامه پیدا کنه