با سلام
اختلاف سن امر سلیقه ای هستش. برای یه نفر یا یه فرهنگ 5 سال ممکنه زیاد باشه و برای فردی با فرهنگ دیگر 30 سال هم مناسب. بستگی به دو طرف، فرهنگ ها و مسایل دیگه داره. نسخه ای که برای یه نفر خوب هستش ممکنه برای دیگری زهر باشه. به طور کلی:
خانم ها زودتر از آقایان از نظر ظاهری شکسته میشند. اگر خانم قراره سنش بالاتر از شوهر و یا خیلی نزدیک باشه این مسیله باید از اول درنظر گرفته بشه بعدا یکی از دو طرف مشکل پیدا نکنه.
اگر با اختلاف سن زیاد قصد ازدواج دارید روحیه و شادابی جسمی و روحی طرف مقابل تان رو درنظر بگیرید. بعضی ها ظاهرشان کمتر یا بیشتر از سن واقعی شان نشان میده. خب این ها تا سن بالاتری شاداب باقی می مانند و برعکس هم داریم.
بعضی ها کلا بی حال و حوصله هستند، سن شان که بالاتر بره کلا به درد جوون ترها نمی خورند. برعکس عده ای هم هستند که همیشه و در هر سنی روحیه جوان دارند و شاد و سرحال هستند.
در مورد دختر خانمی که اینجا پست گذاشته:
"حرف اون آقا پسر که .... بودم و شدم و حالا می خوام به عاشقا کمک کنم"
عذر می خوام، این حرف ها مزخرف و برای اغفال شما دختر خانم های بی تجربه است. کسی که بخواد به دیگران کمک کنه بی سروصدا کارش رو می کنه نه اینکه با دخترا مطرح کنه.
اگر دلتون برای خودتون می سوزه، تمام روابط تان با اون آقا پسر رو کامل و بدون اطلاع قبلی قطع کنید. فقط براشون پیغام بگذارید اگر قصد ازدواج دارند با خانواده شان بیایند خواستگاری.
به حرف های آقایان اعتماد نکنید. شما با ایشون بودید که به خانواده اش گفته یا نه؟ یا سایر مسایل. این آقا اگر واقعا قصد ازدواج داشته باشند با خانواده میان خواستگاری. اگر نمی تونند خانواده شان را راضی کنند، یا شرایط ازدواج را ندارند یا به هر دلیلی خواستگاری نکنند، به هیچوجه زیر بار داشتن ارتباط با ایشان نروید.
کمترین مشکلی که برای تان پیش بیاید وابستگی روحی، آبرو داری و ازدست دادن فرصت های دیگر ازدواج و بالا رفتن سن تان و خدای ناکرده چه بسا فریب و اغقال. مثل خیلی های دیگر که اغفال شدند درحالیکه هیچ شک و شبهه ای در صداقت طرف مقاابل شان نداشتند.
همگی موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)