سلام عزیزم
بعقیده من طبق نظر آقا رامین باید عرض کنم بله به دل نشستن واقعا مهمه. من خودم خواستگاری داشتم که هشتاد و پنج درصد طبق معیارهام بود اما هرگز به دلم ننشست و متاسفانه راهی جز حذف ایشون نداشتم.
اما من هم کم ندیدم که دخترانی بودن که از نظر رفتاری یا گفتاری افراد موجهی نبودن, باصطلاح عامیانه سبک بودن..اما مردان مجرد و متاهل به اونها کشش بیشتری داشتن. ولی چرا؟
چند نکته مطرح هست؛
1. از قدیم گفتن هر چه که در جستن آنی, آنی! مرد متاهلی که بدنبال دختران و زنان دیگه نه بلحاظ شرایط کاری بلکه بخاطر هوسرانی و خوش گذرانی میره قطعا فرد سالمی از نظر شخصیتی نیست, چون تاهل تعهد میاره و افراد بعد ازدواج خط قرمزهایی دارن که به اونا پایبند میشن وگرنه زندگی ها دوام نخواهد داشت. همچنین اون پسری که دنبال چنین دختری میره برنامه ی خاصی برای زندگی نداره و صرفا این کشش برای تمایلات نفسانی خودش هست.
2 . تجربه ثابت کرده که مردان برای شروع زندگی مشترک حساسیت بخرج میدن اما در ظاهر امر هرگز نشون نمیدن. بفرض پسری که دنبال دختران مختلف, سبک و بی حیا میره و دوستان زیادی داشته .. برای ازدواج هیچکدام از اون خانومها در لیستش قرار ندارن , یعنی از روزی که وارد روابط یا بگو بخند با این مرد میشن در بلک لیست اون آقا قرار میگیرن و فقط ابزاری جهت خوش گذرانی و تامین نیازهای جنسی ایشون هستن.
3. این دسته از دختران علی رغم افراد زیادی که در زندگی میبینن و معاشرت های فراوان .. هرگز ستون محکمی براشون ایجاد نمیشه که بهش تکیه کنن, نمونش یک خانمی بود که ترجیح میدم اسمشون رو نیارم... ایشون از همین دسته هستن که همه ی ما میشناسیمشون اما در مصاحبش گفت؛ من شبا که خونه میرم و سرمو رو بالش میذارم حس میکنم تنها ترین فرد عالمم..
4. گاهی این سبکی ها یا از نظر شما بی حیایی ها نتیجش یک ازدواج میشه که اتفاقا طرف فردی با شرایط خوب هست اما اگر اون مرد شخصیت سالمی داشته باشه بعد از مدتی بخاطر رفتارها , گفتارها و گذشته ی نچندان خوشایند اون خانم دچار رکود, احساس پوچی, گناه و ناراحتی از انجام اشتباه میشه, که در بدترین حالت طلاق عاطفی یا معمولی پایانش هست. اگر هم اون آقا شخصیت متزلزلی همانند اون خانم داشته باشه این ازدواج ها, اون ازدواج خوب و مثبتی نیست که در ذهن برخی از ماست صرفا یک اتفاق معمولی و تشریفاتی هست که در اون افراد خیلی بهم پایبند نیستن, از اصول خاصی تبعیت نمیکنن,اصطلاحا کاراشون به خودشون مربوطه و روابط آزادشون همانند قبل از ازدواج ادامه خواهد داشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)