نوشته اصلی توسط
Ye_Doost
با سلام
چند نکته:
اول پست های متعدد نگذارید. خواننده سابقه مطلب رو ازدست میده.
دوم در پست قبلی تون مطالبی رو بیان کردم. شما استباه برداشت کردید که انگار قصد محکوم کردن شما درمیان بوده است. مجددا برگردی اون مطالب رو بصورت خبری و حتی بصورتی که دوستی میخواد به شما چیزهائی رو که نمی دونید بگه، بخونید.
سوم، بعد از پاسخی که دادید به نظرم میاد شما نه مذهبی هستید و نه با مشروب خوردن در اصل آن مشکل دارید به همین دلیل هر اقدامی رو بی فایده می دونستم و قصد داشتم دیگه نظری ننویسم.
با اینحال این پست جدیدتون رو که خوندم فکر کردم بازهم تلاشم رو بکنم شاید فایده ای داشته باشه.
ببینید شما دو راه بیشتر پیش رو ندارید.
* یک: قبول یک همسر مشروب خور و در آینده دائم الخمر،
بدون احساس مسولیت، بدون احساس نسبت به شما،... و به میان آمدن پای زنان دیگر چه در مجالس خوش گذرانی و چه خارج آن، عادی شدن موضوع و ادامه پیدا کردن آن در محیط خانواده. ایتها تقریبا قریب به یقین هستند و مشکلات دیگری که احتمال بسیار زیادی دارند بوجود بیایند نظیر برگزاری همان نوع مجالس در منزل خودتان مخصوصا اگر دوره ای بشه، اعتیاد، بد اخلاقی و سوء رفتار در خانه نسبت به شما و فرزندان حتی ضرب و شتم (بخصوص مواقعی که مست هستند)، تاثیرپذیری فرزندان، به خطر افتادن امنیت و حیثیت خودتان ...
این هائی که گفتم برای هر کدوم شون بی شمار حادثه درعمل اتفاق افتاده و داره می افته. فکر نکنید شما استثنا هستید. درضمن به فجایع اون که اشاره ای نکردم. فجایعی نظیر قتل و غیره. بعضی چیزها درصد وقوع کمتری دارند ولی همیشه خود شخص و اطرافیان وی گمان می کنند برای آنها همچین اتفاقاتی نمیفته ولی درعمل براشون اتفاق افتاده.
* دو: راه تون رو از ایشون جدا کنید.
نمی دونم هنوز در روابط تون دوشیزه هستید یا خیر. اگر باشید براتون راحت تر میشه. قضیه رو با خانواده تون مطرح کنید. وی رو ترک کنید و برگشتن تون رو مشروط به حداقل دو مورد مهم کنید. یکی ترک دائمی و بدون برگشت به مشروب و کلا هر چیز اعتیادآور. دوم عدم رفت و آمد با افرادی نظیر آن شخص. اگر این شرایط رو پذیرفتند کار دیگری که حتما بایستی انجام دهید محکم کردن شرایط ضمن عقد است، بالا بردن مهریه درحدیکه پرداخت آن برای ایشان مشکل باشد، گرفتن حق حضانت و سرپرستی فرزندان و نظایر آن. در واقع شما دارید خود و فرزندان تان را در برابر احتمال روی دادن اتفاقات ناخوشایند تاحدی بیمه می کنید. توجه کنید قصد این نیست که مرد بیچاره رو له کنید. بلکه با توجه با سوء سابقه وی اولا وی رو ازنظر روحی و فکری در موقعیتی قرار می دهید که انگیزه کمتری برای بازگشت به رفتارهای قبلی داشته باشد و قبل از هر کار خطائی چندبار درباره اش فکر کند. دوما اگر خطا کرد و اگر کار به جائی رسید که به خاطر خود یا فرزندان نتوانستید تحمل کنید دست تون به جائی بند باشه.
چند مسئله دیگر
اینکه ایشون شما رو تنها می گذارند و دنبال خوش گذرونی می روند جدا از شمکل مشروب خوردن باید براتون زنگ خطر باشه. خودتون بهتر می فهمید.
شخصا اعتقادی به اصلاح افراد مشروب خور ندارم. کسی که زشتی و بدنامی این مسئله براش ریخته شده بازهم به دنبال اون میره. امروز و به طریقی جلوش گرفته بشه فردا به از راه دیگری به دنبالش میره. به علاوه اینکه اگر کسی به خوردن مشروب اعتیاد پیدا کنه رفتارهاش مثل فرد معتاد میشه. یعنی هم جسم و هم روح وی به سمت عامل اعتیادآور کشیده میشه. مشروب هم جزو مواد اعتیادآور در واقع بدترین آن ها است. بسیاری از مواد اعتیادآور عقل انسان رو ازبین نمی برند ولی مشروب خور وقتی مست میشه دیگه عقلی نداره و چیزی نمی فهمه. به نظر من اگر فردی معتاد شده (به هر چیزی) برای کسی که راه دیگه داره ازدواج با وی (با عرض معذرت) احمقانه و خودکشی محض است.
الان هم اگر فکر می کنید برای ایشون راه برگشتی وجود دارد
فورا به خانواده اطلاع بدید.
به همراه پدر (یا فرد دیگری) از آن شخص که جلسات مشروب خوری برگزار می کنه همراه با عکس ها و هر مدرکی که دارید شکایت کنید و خیلی بهتر میشه موقعی که جلسه دارند با مامور بروید سراغ شون.
اگر همسرتون تعهد دادند که دیگه تکرار نکنند همان مراحلی رو که قبلا گفتم، ترک کردو و بقیه آن انجام دهید.
هر روز که بیشتر تعلل کنید کار مشکل تر میشه و ایشون هم بیشتر به رفتارهاشون عادت می کنند.
در مورد دین و مذهب که از همه مهمتر است چیزی نگفتم چون فکر نمی کنم اعتقاد محکمی به این مسائل داشته باشید. نه خود شما و نه اون آقا. نه اینکه مسلمان نیستید. در شناسنامه و حتی قلب مسلمان هستید ولی فقط بعضی قسمت های اون که می پسندید و آن هم در حد بیان و درحدیکه مانع آرزوهاتون نباشه.
درآخر اینکه اطلاعاتی از خودتون و این آقا ندادید. همینطور خانواده هاتون. ازنظر اعتقادی و مذهبی، فرهنگی، سن، تحصیلات، موقعیت شغلی و اجتماعی، مالی و ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)