به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.ma.mm نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز منم اون تاپیک رو خوندم و حسابی نسبت به عقایدتون هم اعلام انزجار کردم الانم نظرم همونه فقط دوتا سوال دارم اونجا هم داشتم
    اول دونستم خانواده چطوری درد جدایی رو کم میکنه؟
    میشه اگه پسر هستید واکنش مادر و اگه دختر هستید واکنش پدرتون و با واکنش احتمالیشون و کمک واکنش اونا به حالتون بدونم
    دوم وقتی دونفر در رابطه انقدر تفاهم ندارن که حتی تو چند ماه اول نامزدی از هم سرد میشن چطوری ازدواج این سردی رو درمان میکنه حتما چون بعدش رابطه جنسی برقرار میشه دوباره همه مشکلات حل میشه؟!؟!بعد یک طرف میگید همین رابطه خودش باعث سردیه؟!؟!خوب عزیزان وقتی هدف هردو فقط رفع نیاز بوده و چیزی به جز حس جنسی بینشون نیست دقیقا چرا اصلا باید ازدواج کنن که متعهد بشن به این سردی و بدبختی؟!؟!
    اول نظر منو تو اون صحفه بخونید و با عقیدم آشنا بشید و بعد به سوالم جواب بدید ببینم من بدبینم و توهم میزنم یا شما توهم زدید ریشه مشکلات رو یافتید و راه حل رو بازگشت به سنت(ریشه تمام بدبختی ها)میبینید
    علیکم السلام بله، از بیانات قصار شما مستفیض شدیم، پذیرش یا نپذیرفتن شما فکر نمیکنم تأثیر شگرفی داشته باشه.

۱. خونواده باعث کم شدن آسیب های روانی و جسمی میشه، در توضیحاتم عرض کردم ظاهرا شما باز هم سریع جواب دادین و متن رو نخونده رها کردین.بفرض یک آقایی دوست خانمی میشه ،
    الف/ در مدت دوستی، اون خانم خیلی بخواد دیگران رو مطلع کنه، چهار نفر هم سن سال خودش که بی تجربه و ناپخته هستن رو از شرایطش آگاه میکنه و اونا طبق سلایق شخصی نه از سر دلسوزی و عاطفه اونو راهنمایی میکنن.
    ب/خیلی از پسران و مردان در دوران دوستی یک دختر رو از کافی شاپ ها و رستوران ها تا سینماها و محیط های تفریحی همراهی میکنن و مردم نظرات خوبی درباره اون دختر ندارن و از اون بدتر اینکه اگر فامیلی یا آشنایی ببینن، چی میگن؟ دختره با دوست پسرش اومده بود بیرون ، خدا میدونه سالمه یا نه!فلانه، بهمانه... یعنی دختر در تیرس نقدهای دیگران قرار میگیره، از طرفی ممکنه به گوش خانوادش برسه و خدا نکنه پدر یا برادر غیرتی داشته باشه که کلاهش پس معرکس.
    ج/ چون اون آقا بی تعهده و در قبال اون خانم کوچکترین مسئولیتی از نظر حیثیتی و فردی احساس نمیکنه هر رفتاری ، کاری و حرفی رو بی پروا انجام میده... مثل برقراری رابطه جنسی که متضررش اون دختر هست و آخرشم میگه خودت خواستی، اما اگر زیر نظر مادرش بود حتما راهنمایی میشد به حفظ حریم شخصی!
    ه/ در این دوران کسی به کسی احساس تعهدی نداره واسه همینم روابط به مو بنده و هر لحظه یا روزی ممکنه بخاطر یک حرف یا اتفاق ساده قطع بشه. چون اون دختر هیچکسی رو نداره که آرومش کنه و بهش دلداری بده متاسفانه دچار افسردگی و پیامدهای این ماجرا خواهد شد و بالعکس.. اما وقتی خانواده در جریان باشن حداقل اینه که با عاطفه اون شخص رو به حالت نرمال برمیگردونن.(استثنا هم هست)
    ۲..دو نفر وقتی نامزدیشون طول بکشه همیشه آقا شونه خالی میکنه چون فکر میکنه دفعه بعد میتونه خواستگاری دختر شازده بره! نق زدن ها و ایرادگیری ها و حرف و حدیث ها و رفتارهای زننده شروع میشه البته وقتی که به مراد دلش رسید ! مثل رابطه ی مفت و مجانی جنسی ! نه قراره پولی پرداخت کنه ، نه ضرری میبینه و نه اسمی تو شناسنامش رفته... چه کلاهبرداری بهتر از این؟‌بدون اینکه حتی آبروش هم بره میگه تو نامزدی فهمیدیم بهم نمیخوریم ولی نمیگه انقدر طولش دادم که کاملا از طرفم بهره بردم و بعد بدون ضرر رهاش کردم .. اما ازدواج مسئولیت پذیری میاره و افراد خودشونو ملزم به رعایت میبینن... اگرم روزی همو نخوان طلاق میگیرن اما حداقلش اینه یک دختر در زمانی که هنوز شناسنامش پاکه به یک زن تبدیل نشده.
    پرسیدید کدام دچار توهم هستیم، گمان میکنم شما؛ شما در عالم خیال های ناز سیر میکنید ، دنیای ذهنیتون یک شهر لس آنجلسی پر از مرکز تفریحی و میتینگ های مختلط هست ...که میگین از هر کسی خوشم اومد میرم طرفش وقتی بهره بردم ازش اگر برام بصرفه بود باهاش ادامه بدم و اگر نه برم سراغ نفر بعدی... دین و ایمانم بی خیال هر چه بادا باد ... این وجدان و این بحثام مال داستاناس! / فکر میکنم شما میخواین شرایطت زندگیتونو ربط به این مسایل بدین اما لطفا بخاطر بدی شرایط ،خوب و بد رو با هم نسوزونید/ بسلامت
    ویرایش توسط yarmehrban : یکشنبه 20 فروردین 96 در ساعت 13:51

2. کاربر روبرو از پست مفید yarmehrban تشکرکرده است .

Ye_Doost (یکشنبه 20 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)