به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

  1. #15
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    تاریخ عضویت
    1395-7-29
    نوشته ها
    594
    امتیاز
    9,965
    سطح
    66
    Points: 9,965, Level: 66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

    تشکرشده 951 در 409 پست

    Rep Power
    116
    Array
    اینجور که معلومه شما هیچ مدرک موثق و قابل اعتمادی ندارید. من نمیگم مطلقا چیزی نیست و خانم شما 100% بیگناه هستش. خیر، کمترین مشکلی که ایشون داره عدم رعایت بعضی از حدود است که ایشون رو در مظان اتهام قرار داده. ولی شما هم مسایل مختلفی رو باید درنظر داشته باشید:
    شاید رابطه این دو نفر واقعا رابطه فامیلی باشه ولی نوع و کیفیت آن غلط باشد. مثلا آیا در خانواده های آن ها رفت و آمد و بگو بخند، شوخی کردن، اختلاط و حتی لمس کردن بین نامحرم عادی است؟ آیا برای خانم شما این مسایل عادی محسوب می شوند؟ اینکه با نامحرم بگو و بخند داشته باشند؟ .... خانم شما از اون دسته از خانم هائی نیست که با غریبه ها راحت هستند و به اصلاح انگار همه داداشند؟ ... این یک احتمال.
    احتمال دیگه این است که زندگی دو ساله در خانواده این آقا حجب و حیا رو از بین شون برداشته باشه و مراعات مسایل اخلاقی بین خودشون رو نکنند.
    احتمال دیگر اینکه علاقه ای وجود داشته باشه ولی در حد همان علاقه مونده باشه.
    احتمالات بیشتری رو هم میشه درنظر گرفت ولی از این قبلی ها هم بی پایه تر و بی مدرک تر هستند. مثلا شما هیچ رابطه فیزیکی بین اون ها دیده اید؟ حتی لمس کردن عاشقانه؟
    حتی در بدترین حالت خیانت درجات متفاوتی داره. خیانت از عاطفه و احساس شروع میشه الی آخر. بر فرض هم که مسلم بشه به شما خیانت شده باید مراقب خودتان باشید که دست به عملی نزنید که متناسب با آن نباشد. طلاق یا خشونت برای آخرین حد خیانت است که شما مطلقا دلیلی برای آن ندارید.
    راستش خود من مشکوک به به برداشت افراطی از جانب شما هستم. تاکید شما (در این سایت و سایت های دیگر) یر زیبائی همسرتان و آن آقا بیش از اندازه و غیر عادی است. انگار همین موضوع برای شما به مشکل روحی نبدیل شده که هر عمل ولو نادرست (نه خیانت کارانه) همسرتون رو ناخودآگاه تفسیر به خیانت می کنید. نه هر زیباروئی خائن است نه هر آدم زشتی وفاداره. اصلا ربطی به قیافه نداره. حضرت مریم (ع) و حضرت یوسف (ع) زیباترین زن و مرد آفرینش هستند و هر دو هم از اولیا خدا. اینقدر نسبت به زیبائی خانم تان مشکوک نباشید. شکاکیت نابجای شوهران برای زنان شان همانقدر خطرناکه که ساده لوحی.

    تربیت و نوع آداب معاشرت خود و خانم تان رو هم در قضاوت تان درنظر بگیر.
    به صراحت و بدون نسبت خطا دادن رفت و آمدهاتون رو با اون ها به حداقل ممکن برسونید. (بی سروصدا عمل کنید) حتی اگر می تونید به مکان دیگری نقل مکان کنید
    هم خودتان و هم خانم تان هر دو مراقب برخوردهاتون با نامحرم باشید. این موضوع علاوه بر اینکه واجب شرعی هست برای شما که به مرحله سوءظن رسیده اید از واجب هم فراتر رفته. در واقع هر دو شما باید برای رفع این نگرانی ها جلب اعتماد کنید. اولین و مهم ترین قدم هم قطع ریشه سوء ظن است. یعنی مراوده با نامحرم رو قطع کنید. هم خانم تان و هم خودتان.
    بازهم میگم وقتی با خانم صحبت می کنید بهشون نسبت خطا ندید. ولی به عنوان مرد زندگی ازشون بخواهید این مسائل رو برای همه و ازجمله اون آقا مراعات کنند. به اون آقا هم مستقیما یا بواسطه پدر و مادرشون (محرمانه) اخطار کنید که حق ندارند با خانم تان رفت و آمد داشته باشند. چه برسه رفت و آمد به منزل یا هر جا که خانم تان بدون حضور شما باشند.


    آخر و بعد از این کارها چند روز از کارت بزن خونه رو از دور مراقب باش.خیلی نامحسوس رفت و آمدهای خانمت رو زیرنظر بگیر.

    بازهم میگم و تاکید میکنم، زن ها از نظر احساسی ضعیف و آسیب پذیرند. ازنظر عقلی هم تابع احساسات هستند. شما زمینه رشد احساسات نامناسب رو در ایشون ازبین ببر. نبودن در محیط گناه، قطع ارتباط با افراد یا هر چیزی که مشوق یا تحریک کننده به گناه و جرم است اولین و مهم ترین قدم است. خودتون همراه و قبل از خانم باید عمل کنید. قدم های بعدی بعد از این ها می آیند ازقبیل ارائه جایگزین های مناسب نظیر خوش برخوردی، جلب محبت، تحسین و تشویق ... و قاطعیت (با خشونت اشتباه نشود)
    مرد باید هم جاذبه داشته باشه اطرافیان ازجمله زن و فرزند رو با علاقه و محبت سمت خودش بکشه و هم جذبه داشته باشه ازش حساب ببرند و اطاعت کنند. شما این دو صفت رو در خودتون رشد داده اید؟

    موفق باشید
    ویرایش توسط Ye_Doost : پنجشنبه 24 فروردین 96 در ساعت 11:51

  2. 2 کاربر از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده اند .

    mohamad1001 (پنجشنبه 24 فروردین 96), بانوی آفتاب (شنبه 02 اردیبهشت 96)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 09:42 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.