سلام...
-مطمئنید این افراد خواستگار باشن؟! بیشتر شبیه روابط معمولی بود تا خواستگاری رسمی... سلام ، در این سه رابطه خانواده هامون در جریان بودن/ دو رابطه ی قبل بخاطر شرایط مالی، خواستگاری رسمی عقب افتاد/ در سومی مشکلی نبود و این بار بخاطر ما عقب افتاد.
-دقیقا از معیاراتون نگفتین. معیارام پول و مادیات نبود، آدم صادق و خوب و با اخلاق بود.
-فرق اصلی شما و خواهر برادرتون چیه؟ من فوق دیپلمم اما اونا تحصیلات عالی دارن. کوچکتر از منن وعزیز تر، منم مثل شما نمیدونم.من انگیزه نداشتم و مغزم دیگه نمیکشید، همیشه تجدید میاوردم همیشه.
-بیشترین عیبی که روتون میذارن چیه؟چرا غذا اینجوری میخوری، چرا چاقی،چرا جوش زدی، چرا پوستت تیرس و ...منم اعتماد بنفسم صفر!
-دوستاتون زیادن یا کم؟هیچ دوستی ندارم
-چرا فکر میکنین از بقیه بیشتر میفهمین؟فکر نمیکنم مطمئنم ، چون چیزهایی رو که حس میکنم و میفهمم بقیه در جریانش نیستن، انقدری که من با یه خواستگار صحبت میکنم اونا نمیکنن و نتیجه آخرو میبینن.
-مشکلاتی که تو دعواها دارین، از چه بحثایی شروع میشن؟از هر چی دلتون بخواد.
* این مورد آخری که فرمودین، بهتره ازش فاصله بگیرین... والا قصدش جدیه، قرار بود بیاد ما مشکل داشتیم داییم فوت شده بود وگرنه اون مشکلی نداشت بیاد.
================================================== =======================
Nardil. عزیزم خیلی میفهممت و از متنی که نوشتی سپاسگذارم.. انشالله ما رشد خوبی در زندگی خواهیم کرد و فرزندانمون با عشق بزرگ خواهند شد. امیدوارم اون عشق واقعی رو با تک تک سلول هامون حسش کنیم و درد این اتفاق در دلمون رنگ ببازه، خواهر عزیزم هر جا هستی آرزوی بهترینا رو واست دارم.
================================================== ========================
یه دوست گرامی بله درست میگین، اما چاره نبود و منم کلافه بودم از این سالهای رنج.بی گدار به آب نمیزنم تا ببینم کسی مشکل داره فاصله میگیرم.خلاء عاطفی خیلی سخت هست و واقعا کمبودش آزار دهندس. حس میکنم موندن بیشترم در خانه باعث شده بیشتر آزار ببینم ، شما میدونین بخاطر اتفاقات ناراحت کننده شامل شکست تحصیلی، از دست دادن دوستان، رفتار و گفتار مادرم، تنهایی روز افزون و .،، بنده دچار بیماری پانیک و جامعه گریزی شدم؟ اگر امروز رمقی برای داشتن عشق در زندگی دارم لطف خداس باید خیلی وقت پیش ها میمردم. تنها راه نجات گشتن و گشتن هست تا اینکه عشق واقعیو پیدا کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)