سلام منم موافق شما هستم فرشته جان بعضی همونطور که درپستها دیده میشه انگار میخان پول روبه دشمن خونیشون بدن یا اگه شان و اقتدار مرد رو نگه دارن میشن زن تو سری خور این افراد چون خوب متوجه نشدند زن بودن و مرد بون یعنی چه؟؟؟
وقتی ما با کسی زندگی میکنیم این فرد هم خونه ای ما نیست که کار ما به خودمون مربوط باشه کار اونا بخودشون بلکه هرکدوم وظایفی داریم و بالاتر از اون شناخته ازهم که باعث بشه طوری زندگی کنیم که از دید یکدیگر به مسائل نگاه کنیم
دوستی که فرمودند تا کی میخاهیم مرد سالاری داشته باشیم و زن توسری خور و زنان ازاد مثل ..... نداشته باشیم ناشی از خطای شناختی ماست
من خودم یک ادم کاملا مستقل از لحاظ فکری و روحی هستم چه قبل مجردی چه بعد اون اما حالا که با همسرم زندگی میکنم طوری رفتار میکنم که همسرم حس تکیه گاه بودن کنه و تصور کنه من بهش وایسته ام چون این برای خودم بهتره چرا که دارم در مسیر طبیعت مرد پیش میرم نه خلاف اون!!
بااید دفترچه راهنمای رفتار با همسرم رو خوووب بلد د باشم که چطوری ایشون در عین اینکه خودش ریس خونه میبینه اما من هم استقلالم حفظ بشه وتوسری خور نباشم .....
دقیقا اکثراوقات حرف من اجرا میشه بدون اینکه دلخوری پیش بیاد یا زور بگم و....ودرعین اینکه سعی میکنم جایگاه همسرم حفظ بشه!!!!!!!
پس نه تو سری خورم نه همسرم مردسالار کردم!!!!نه خودم شدم زن سالار
من ازین افکاری که بعض دارن ما نباید به مردها باج بدیم یا ما باید حقمون ازشون بگیریم مخالفم اونها دقیقا نمیدونن چهطور باید با یه مرد رفتار بشه
من همیشه نظرم این بوده وقتی زن کارمنده پولش باید مال خودش باشه و قیقا وقتی برادرم خاستگاری میرفت این رو بهش یاد اوری کردم و گفتم اگر زن پولش رو داد لطف کرده و....
اما در زندگی چیزی فراتر ازینها باید باشه که این همون عشقه یعنی خانوم خونه وقتی میبینه همسرش فعلا کارنداره کارتش رو میده همسرش و اصلا به روی خودش نمیاره کمااینکه همسر هم ادمه میفهمه این مورد برای زمانی که همسر کارنداره!!!!
اما زمانی که مرد هم کارداره هم زن باز اگر مرد اونقدر درامدش خوبه که نیاز به پول زن نداشته باشه که چه بهتر اصلا پول زن کامل دست خودش اما وقتی با اوضاع الان درامد مرد کفاف زندگی رو نمیده زن هم باید مقداری رو به اشتراک بذاره چرا که از وظایف و خانه داریش زده بچه داریش زده رفته کار پس اگر قرارنباشه هیچ کمک حالی باشه پس این وسط میشه خودخواهی!!!!
ما داریم زندگی مشترک صحبت میکنم نه اززندگی مجردی!!!!!
حتی بشدت در دانشگاه میدیدم چقدر دخترها سرکلاس حتی سر جای صندلی با پسرها کل کل میکنن و انگارمیخان پسرهارو بچزونن واقعا تعجب میکردم
چون برای من مرد وزن یک تعریف انسان داشت تا تعریف جنسیتی
الانم همیشه سعی میکنم از دید همسرم به قضیه نگاه کنم تا خوب درکش کنم وبدونم الان چه باید بکنم هرچند همه چیز 100%نیست!!!!
من خودم قبل تجربه استاد دانشگاه و تدریس رو داشتم اما بعد تصمیم گرفتم خانه داری کنم چون خودم لذت مبردم واینطوری به مسرم و زندگی بهتر میرسیدم
بنابراین اینطور نیست که زنها اگر خانهدار باشن بهشون ظلم میشه و....

علاقه مندی ها (Bookmarks)