سلام دوست من
خودت تصور کن یه خانومی همه معیارهای شمارو داشته باشه ولی از لحاظ ظاهری به دلت نشینه... و اصلا نتونی تصور کنی که کنار اون هستی به عنوان همسر...چکار میکنی؟ باهاش ازدواج میکنی؟ اگه نمیکنی یعنی شما ادم ظاهربینی هستی؟ معلومه که نه
بعد از این اگر از شما بپرسند معیار شما ظاهر طرفه؟ میگید بله یا میگید نه؟ قطعا نمیتونید به این سوال با بله و خیر پاسخ بدین... معیار معقول برای هیچ کس فقط نمیتونه ظاهر باشه...
من مجرد هستم ولی به شخصه تا دختری از لحاظ ظاهری به دلم نشینه (نه اینکه بخوام خیلی خوشکل باشه ، فقط به دلم بشینه و بتونم تصورش کنم به عنوان همسرم) به بقیه ویژگی هاش فکر نمیکنم... من ظاهر بین نیستم مثل اکثریت ادما چه دختر چه پسر...
باید به این نکته توجه کنه که شخصی رو که انتخاب میکنی باید از لحاظ ویژگی های جسمانی نزدیک به خودت باشه(بطور طبیعی ادم از کسی خوشش میاد که متناسب با خودش باشه)
مثلا من اگر قد متوسط و اندام لاغز داشته باشم هیچوقت نمیرم یه خانم قد بلند تر از خودم و مثلا هیمل توپر انتخاب کنم... چون اصلا باهاش حس خوبی ندارم و قطعا اون هم با من حس خوبی نخواهد داشت و اگه برم خواستگاریش همه شرایطم هم خوب باشه قطعا منو رد میکنه....
شما اگر قدتون کوتاه و لاغر هستید ، بهتره شخصی رو پیدا بکنید که قدش حد اقل اندازه خودتون یا کمی کوتاه تر باشه ، اندامشون هم که سلیقه ای هست...
از همه اینا هم بگذریم... همونطور که شما حق انتخاب دارید و از بین مثلا ده گزینه خواستگاری 3 نفرشون میرید ، اونا هم حق انتخاب دارن که از بین خواستگاراشون یک نفرو انتخاب کنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)