نقل قول نوشته اصلی توسط William نمایش پست ها
سلام
با تمام احترامی که براتون قائلم به نظر من تاپیک شما جعلی هست
اولین و محکم ترین دلیلم اینه که کسی نه اینقدر نفس قوی و محکمی داشته که توی 16 سالگی کار پیدا کرده و اینطوری گلیمش رو از آب بالا کشیده هیچوقت نمیاد بگه چیکار کنم
چون اون توی شرایطی که فقط 100 هزارتومان داشت فهمید باید چیکار کنه و گلیم خودش رو بالا کشید
ولی حالا که الحمد لله یک ماشین داره و یک خونه و خیلی نسبت به قبل پیشرفت کرده نمیدونه باید چیکار کنه؟
دلیل دوم اینه که توی 16 سالگی دیپلم نمیگیرن و توی 18 سالگی دیپلم میگیرند
و نام کاربری شما (فرهاد تنها) و همچنین سن شما که 22 سالتونه کاملا با مشخصات صاحب این تاپیک یکسانه
http://www.hamdardi.net/thread-42777.html
تنها فرق شما اینه که ایشون به قول خودش ظاهر زیبایی نداشته ولی شما چشم آبی هستید و قد بلند
به احتمال زیاد در رویای خودتون غرق شدید و خیالبافی میکنید
لطفا مراقب خودتون باشین
سلام خدمت شما دوست عزیز و ناعادل که خیلی زود قضاوت کردید
اولا که من نمیدونم شما دوست عزیز تو کدوم کشور درس خوندید که نظامی اموزشیش تو 18 سالگی دیپلم میده الان تو17 سالو خورده کنکور میدن!!!!!!در ضمن من از 14 سالگی تو میدون تره بار و جوشکاری کنار داییم کار میکردم و بیشتر مرد کار کردن بودم تا درس خوندن...و اون 100 تومنی هم که فرموردید پدر بنده فکر میکرد که من میرم و برمیگردم که خوشبختانه یا متاسفانه این اتفاق نیفتاد در مورد نفس و قوی محکم که فرمودید شما اگه از جو خونه ما باخبر بودی میدیدی که با هر بدبختی که شده ازون خونه میری در ضمن من زندگیه الانمو مدیون صابکارم هستم که به اینجا رسیدم در ضمن شما انقدر سطحی بین هستی که خوشبختی رو در داشتن ماشین و خونه میدونی و ضربه های روحی که در من هست و مونده حرفی نمیزنی در مورد ظاهرم زیاد متوجه نشدم چی فرمودید اگر که به سخره گرفتید باز هم من معذرت میخوام اگر هم که قصد کمک داشتید من از شما سپاس گذار و ممنونم
در پناه حق محفوظ باشید