سلام عزیزم
در ابتدا براتون آرزوی خوشبختی و بهروزی دارم.
اما باید مطالبی رو بعرضتون برسونم؛
مورد اول
ببینین ازدواج یعنی پذیرش یک زندگی دو نفره، استفاده از مشورت و نظرات یکدیگر، احترام گذاشتن و همبستگی و خیلی چیزهای دیگر.
شما تا دیروز منزل پدرتون بفرض اگر روسری میخواستین خودتون میرفتین بازار تهیه میکردین، اما فردا که شوهر کردین ممکنه همسرتون دوست نداشته باشه شما تنها از منزل خارج بشین و باید با خودش برین و بیاین .اینکه بگی در منزل پدرم خودمختار و مستقل بودم نتها حرف جالبی نیست بلکه باعث میشه دیگران برداشت خوبی نداشته باشن و فکر کنن با دختری مواجهن که نمیتونن کنترلش کنن! شما امروز در سایه ی پدرتون هستین و فردا زیر چتر همسر. خودمختاری و استقلال قسمت اعظمیش مربوط به دوران بی تعهدی و تجرد هست. در زندگی مشترک منی وجود نداره، ما حاکم هست. اگر به نظرات و خواسته های منطقی هم احترام نگذاریم سبب تفرقه و جدایی خواهد بود.
مورد دوم
اینکه پدر ، مادرتون خوششون بیاد کافی نیست، مهره ی اصلی شطرنج شما هستین. شمایین که باید بپسندین و بپذیرین. لطفا برای دل کسی ازدواج نکنین.
مورد سوم
در جلسه خواستگاری قرار نیست سؤالات غیر معمول پرسیده بشه، یکسری بقول معروف سؤالات کلیشه ای هست که بیشتر مردم بهش واقف هستن. هر سؤالی که ازتون شد فکر کنین و پاسخ بدین.
مورد چهارم
میترسین بهتون بگن حق نداری رانندگی کنی یا ادامه تحصیل بدی، بعید هست در این دوره کسی مخالف این صحبت ها باشه . اما اگر مخالف بودن ببینین چی به چی میارزه. مثلا شما از یک چیز چشم پوشی میکنین و چه چیزهایی قراره بدست بیارین؟ چه کارهایی براتون انجام میدن؟خب قطعا شما هم شروطی دارین ، در همین حین بیان کنین.
مورد پنجم
اینطور که عرض کردین برای لباس خواستگاری یک دست کت و شلوار نیاز دارین که کتش بلند باشه اما با این فرصت اندک باید زیاد بگردین. اگر پیدا نکردین شلوار و یک کت تکی به رنگی دیگر تهیه کنین. (کت بلند ، کتی که تا اواسط ران بیاد) و یک شال همرنگ شلوار یا کت.( کت نه خیلی تنگ باشه و نه خیلی گشاد)
در ضمن نفرمودین چند سالتونه، اما یادآوری میکنم باید در ابتدا با خودتون کنار بیاین. ببینین اصلا آماده ی رفتن به مرحله جدیدی به نام ازدواج هستین؟ آیا به رشد فکری لازم در این زمینه رسیدین؟ معیارهای شما چه چیزهایی هستن؟ میدونین که در ازدواج باید راه و رسم عشق ورزیدن و زندگی زناشویی رو بلد باشین؟ آیا آماده پذیرش نظرات و افکار غیر خود هستین؟ آیا متعهد هستین؟ آیا میتونین از عهده ی یک زندگی که به شما میسپارن بر بیاین و ..... خیلی چیزهای دیگر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)