نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
سلام
پریای عزیز توی بازار مانتوهای رنگی مخصوص مهمانی هست که هم خوشرنگ هستن و هم حجاب نسبتا مناسبی دارن
نه زیاد تنگ و نه زیاد گشاد باشه یه اندازه معمولی داشته باشه

درباره معیارهات خوب فکر کن ولی از جلسه اول برای خواستگار انواع شرط و شروط رو نذار
فکر می کنم بذاری بیشتر اون حرف بزنه و شما پیش خودت تجزیه تحلیل کنی بهتر باشه اینجوری حداقل از نظر صحبتهایی که انجام شده اختیار رد یا پذیرش دست خودت می افته بعدا میتونی طی جلسات بعدی به تدریج شرایطی که داری رو به ایشون انتقال بدی

اگر خودشون درخواست صحبت داشتن این فرصت رو به خودت و ایشون بده و اگه خانواده داماد چنین درخواستی نداشتن شما هم چنین درخواستی نداشته باش

اگر هم موقعیت صحبت پیش اومد و طرف مقابل آدم کم حرف و خجالتی بود که بعید میدونم توی آقایون یه همچین چیزی وجود داشته باشه خوب یه سری صحبت برای خودت حاضر آماده داشته باش که همه چیز به خجالت کشیدن نگذره

ولی صحبتهای شما بهتره کلی باشه معیارهایی که توی شخصیت فرد توقع داری مثل پاکی، حمایت از همسر ، خوش خلقی و ... (یه سری اصول کلی و تقریبا بدیهی)
ولی از همون اول خط و نشون نکش که من باید رانندگی کنم یا چیزهای دیگه
چون اصلا هنوز هیچیش معلوم نیست

اتفاقا در کنار اختیاراتی که شما میخوای توی زندگی داشته باشی شخصیت و موقعیت همسرت هم خیلی مهمه
هر کسی با هر شخصیت و موقعیتی بیاد و مثلا بگه شما آزادی کار کنی رانندگی کنی و ... ولی از اون طرف یه عالمه عیب و ایراد داشته باشه مسلما برات مشکل ساز میشه
سلام. ازتون ممنونم. قراره برم بگردم، وقتم خیلی کمه ولی منم یه چیز سرسنگین می خوام، پیدا نکردم دیگه از لباسای خودم یکی انتخاب می کنم. همون اندازه ای که شما میگین....معمولی فک کنم خوب باشه.
متوجه منظورتون شدم، نه اصلا آدمی نیستم که خط و نشون بکشم و اینا، میدونم اگه قرار باشه حرف بزنم باهاش اتوماتیک زبونم از کار میفته. دقیقا منم نمی خوام حرف بزنم، اگه اون خواست حرف بزنیم یا چیزی بپرسیم ممکنه صدام دربیاد یکم.

خوب شد گفتینا ما نگیم حرف یزنیم و منتظر باشیم اونا بگن، نگفتنم که هیچ .

اصلا آدم خجالتی نیست هیچ! روابط اجتماعیش اونجور که معلومه به شدت بالاس، فک نکنم مثه من نی نی باشه!...واقعا قلبم داره تند تند میزنه از استرس

راجع به معیارای کلی هم باشه حتما یه دو سه خط تو ذهنم نگه می دارم.

گلم من اصلا تو این زمینه نتونستم مقصودمو به شما دوستان برسونم، من اصلا نمی خوام کسی باشه که مثلا بگه همه کاری خواستی بکن، ولی از اون طرف مثلا یه اخلاق بدی داشته باشه یا یه بیماری، مشروب خواری چیزی......من فقط ترس و نگرانیمو گفتم