سلام بر شما دوست خیلی خوبم ، بله اینجوریاست که از سادگیم کمال سو استفاده رو میخواد بکنه ، ولی کور خونده ، هر آدمی تا یه حدی خام میشه ، اگه مهریه هم نگرفته چون اولا بزرگ ترین ظلم بود در حق من ، چون رابطه ی جنسی که نداشتم باهاش ،نصف مهریه ش میافتاد ،دوما اگر چه بیشتر به خاطر حرفای فک و فامیل و آشناهاشون نگرفتن ازم و گرنه در گرفتنش لحظه ای درنگ نمی کردن ،
عجب گرفتاری شدیم آ ، حالا اگه پسر نامرد و بی معرفتی بودم که جرات نمیکرد اینجوری سو استفاده کنه ..اینم تاوان خوب بودن ماست
- - - Updated - - -
سلام و درود بر شما ، خیلی ممنون از لطفتون که نظر دادید، واقعا خدا رو باید شکر کنم که این اتفاقات اخیر پیش اومد برام تا دستش رو بشه ، و گرنه هرگز تا آخر عمر نمیتونستم فراموشش کنم و به کسی دیگه ای هم فکر کنم ، ولی حالا به درجه ی تنفر رسیدم ازش ،
مدام از خودم خجالت میکشم که احساس و عشق و جوانی و زندگیمو پای همچین حیوونی دادم ، خدا ازش نگذره ، خداد جای حق نشسته ، اگه بخوام میتونم به بدترین نحو ممکن حالشو بگیرم ولی از انسانیت به دوره ،
همون میدم دست خدا که چوبش صدا نداره
آخه چقدر میتونه پست و رزل باشه ، زندگی و عمر و پول و همه چیزمو نابود کرد ، حالا هم دست بردار نیست ، عجب گرفتاری شدیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)