عزیزم کاملا درکت میکنم ، متاسفانه خودمم این رفتارو دارم که وقتی چیزی رو میخوام با کسایی که باهام مخالفت میکنن به شدت لجبازی و کج خلقی میکنممن فکر نمیکنم شما بتونی شوهرتو از دوستیش منصرف کنی (فعلا) برای همین میگم مدتی به خودتون استراحت بده و اشاره ای نکن و توی این دوره به رابطه ی خودتون بپرداز . نترس و بدون که محبت جواب بدی نمیده . برو سمتش و بهش بگو دوسش داری ، بگو این دفعه طاقت نیاوردم کشش بدم بگو هیچکی واس من اونقدر مهم نیست که بخوام به خاطرش تو رو ناراحت کنم . فردا شب به خودت برس و لباس مورد علاقه اشو بپوش ، آرایش کن و یه شام خوب درست کن و سعی کن تا جایی که میتونی یه مدت هیچ گونه دعوا یا بحثی نکنین . ببین اگه شوهرت ببینه بهش احترام میذاری ، بهش اعتماد داری و عاشقشی خودش حواسشو بیشتر به زندگیش جمع میکنه . البته قرار نیست تا تهش بی خیال باشی ، صرفا یه دوره ای اینطور وانمود کن که بیخیالش شدی .
به نظرم این چند شبو کارایی که گفتمو بکن و تمرکزتو فقط روی محبت کردن بذار تا بعد دوستان باتجربه تر بیان راهنماییای کامل تری بهت بدن . منتها توی این شرایط قهر بودن و سردی ریسکیه .
موفق باشی![]()

من فکر نمیکنم شما بتونی شوهرتو از دوستیش منصرف کنی (فعلا) برای همین میگم مدتی به خودتون استراحت بده و اشاره ای نکن و توی این دوره به رابطه ی خودتون بپرداز . نترس و بدون که محبت جواب بدی نمیده . برو سمتش و بهش بگو دوسش داری ، بگو این دفعه طاقت نیاوردم کشش بدم بگو هیچکی واس من اونقدر مهم نیست که بخوام به خاطرش تو رو ناراحت کنم . فردا شب به خودت برس و لباس مورد علاقه اشو بپوش ، آرایش کن و یه شام خوب درست کن و سعی کن تا جایی که میتونی یه مدت هیچ گونه دعوا یا بحثی نکنین . ببین اگه شوهرت ببینه بهش احترام میذاری ، بهش اعتماد داری و عاشقشی خودش حواسشو بیشتر به زندگیش جمع میکنه . البته قرار نیست تا تهش بی خیال باشی ، صرفا یه دوره ای اینطور وانمود کن که بیخیالش شدی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)