سلام به ویلیام عزیز
من نام کاربری رو که ذکر کردید ندیدم، لازم هم نیست ببینم!
امام علی(ع) به مالک اشتر:
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی .
همینکه به درجه پذیرش یک اشتباه، یک عیب یا یک گناه رسیدی بسیار ارزشمند هست.
الماس همیشه درخشامه حتی اگر در گل و لای بیافته! شما فقط دچار یکسری مشکلات و فشارها شدی که میتونی از زیر بار تمومش در بیای.
چه سعادتی داری که در ماه مبارک رمضان به این توفیق رسیدی و خوشا به حال افرادی چون شما.
در این ماه دست و وای شیطان بسته هست و فهمیدی که به خودی خود ذات بدی نداری فقط تحت تأثیری...
با ترک گناه و پرداختن به خوبی ها و اعمال شایسته این غبار تنت رو پاک کن.
بی شعوری مرحله ای هست که طرف با وجود ورودی های بیشمار خروجی نداره... شما نشآن دادی که فهمیدی و حالا تصمیمت چیه.
برای ما هم پیش اومده فردی در اینترنت چیزی گفته که گفتیم چقدر شبیه فلانی هست! این نباید بیماری محسوب بشه فقط حساسیت ها باید پایین بیاد... آری ممکنه برای خواهر، برادر یا همسرم مشکلی پیش بیاد که بخواد بیاد مطرح کنه. اونم یک انسانه و میتونه مثل من بیاد و حرفی بزنه.
تو به مرحله ی مهمی رسیدی و داری خودت رو میشناسی، آره این من نیستم، جایگاهم این نیست، من اصلا این اخلاقا رو ندارم، چرا اشتباه کردم....
پس بهتر و بیشتر خودت رو بشناس و با خوبی ها ارتباط بگیر.
امروز بجای اینکه تو چه کردی و چه بوده باید خوشحال باشیم که حالت خوب شده و داری از این پوسته سفت و سخت جدا میشی ، میشکنیش و متولد میشی. تولدت مبارک

علاقه مندی ها (Bookmarks)