اولین مساله :
بی اعتمادی مالی
شنیدن این جمله از همسرم که در زمینه مالی به من اعتماد نداره و نمی تونه برای برنامه ریزی های مالیش رو من حساب کنه چون خیلی ولخرجم و اینکه فکر می کنه من زرنگ بازی در میارم و پولم رو از اون جدا کردم و اینکه خیلی پولکیم واسه من خیلی ناراحت کننده بود و عکس العمل بدی داشتم ولی کمی که با هم حرف زدیم متوجه شدم این ماله نتیجه خیلی از رفتارهای خودم بوده البته این حس متقابل بود ولی من به رفتار اون کاری ندارم اگه بتونم اشکال کار خودم رو بفهمم میتونم به اونم بگم تا هر دو با هم اصلاح کنیم .چون ما هردو کارمن با حقوق و پس انداز خوب بودیم بایستی راجع به این موضوع قبلا با هم به تفاهم می رسیدیم چون به دلایلی این موضوع رو مسکوت گذاشته بودیم منجر به سو تفاهم شده بود حالا از شما عزیزان می خوام من رو در این باب راهنمایی کنید که در صحبت باهمسر تکلیف چه مسائلی در این زمیه باید روشن بشه و اینکه من بایستی چه توقعاتی داشته باشم که معقول و خودخواهانه نباشه و همسرم چه حقوقی داره که من باید رعایت کنم عده ای به من میگن باید حقوقت رو مخفی و جدا کنی یا بعضی ها می گن همه حقوقت رو بده به اون تو و شوهرت ندارین که و ...
البته متوجه شدم این اختلاف مربوط به خیلی خانمها کارمنده ممنون میشم راهنماییم کنید من صحبت با همسرم رو در تعلیق گذاشتم تا نظرات شما رو بشنوم و فکرامو بکنم بعد.