نقل قول نوشته اصلی توسط Shayeste نمایش پست ها
سلام
قبل از شروع صحبت هام بايد بگم احتمالا مطالب من به مذاقت خوش نياد چون با فانتزى هايى كه براى خودت ساختى خيلى متفاوته. تو فكر مى كنى دارى راه درست رو ميرى و دارى سعى مى كنى منطقى تصميم بگيرى در صورتى كه از صحبت هات بر مياد حتى شناختت نسبت به دنياى اطراف هنوز به حد كافى نرسيده. پس يكم از اون دنياى ذهنيت فاصله بگير و سعى كن اين دنيا رو هم ببينى؛

اول اينكه شما در حال گذروندن مرحله نامزدى نيستيد. شما صرفا دوست هستين. ازدواج فقط بعد از خواستگارى مفهوم پيدا ميكنه. چون خوانواده دو ستون بسيار مهم اين قضيه هستن و حتى مهمتر از شما دو كبوتر عاشق. تو مراحل ازدواج فقط كافيه يه نفر اينورى نگاه كنه اونوقت متوجه ميشى دنياى واقعى با فانتزى هات چقدر فاصله دارن. مسئله نوع جشن و مهريه و ... هم به شما دو نفر مربوط نميشه و خونواده ها تعيين كننده هستن. پس الكى نه ذهنت رو مشغول كن نه براشون دعوا راه بنداز كه حالا حالاها راه دارى.
همينطور تو دوران دوستى خرج كردن يك پسر براى دختر فقط منت هست نه وظيفه. هر دعوت شما براى ناهار يعنى يك دين اضافه به گردن شما. مگر اينكه نخواى براى شخصيت خودت حريم والاترى رو تعريف كنى. رفتن به ناهار و كافه و ... صرفا بهونه هايى براى ديدار هستن نه اينكه فكر كنى تو هر بيرون رفتن بايد براى ايشون خرج بتراشى.

نكته دوم. شما ديدگاه عجيبى نسبت به پول دارى. همين الان بشين تمام مخارجى كه ايشون تو يك ماه گذشته براى هردوتون داشته رو بنويس و بعد هم ببين كل حقوق ايشون چقدره؟ اگه چيزى حدود نصف درآمدش رو داره براى رابطه خرج ميكنه (كه احتمالا هم اينطوره) يعنى ايشون بيش از حد ولخرج و دست و دلبازه! عجيبه كه انتظار دارى لااقل بعد ازدواج ايشون درست بشه! بعد ازدواج اين شمايى كه بايد انتظارت رو عوض كنى. زن و شوهرها اونقدرى با هم به رستوران نميرن كه دوست دختر دوست پسرها ميرن! مگه زندگى كردن يعنى فقط خرج تراشيدن؟! يه خانم خونه سعى ميكنه پس انداز خوبى رو براى پيشرفت زندگيشون دست و پا كنه. نه اينكه نگران تعداد دفعات رستوران رفتن يا قيمت كادوهايى كه دريافت ميكنه باشه! اشتباه نكن به اين خانم نميگن بدون خرج و ارج. بلكه توانايى مديريت داره (به اندازه خرج ميكنه و به اندازه هم پس انداز) و مردش ميدونه كه ميتونه از نظر مالى بهش اعتماد كنه.
دوست عزیز من اصلا از حرف هایشا نارحت نمیشم مسلما شما قصد کمک دارید اما خواهش میکنم گفته های من رو تو پاسخم ب دوست ابی بیکران رو هم مجدد بخونین من اگه اهل زندگی نباشم دنبال فانتزیات باشم همون اولش ک این اقا ب من گف من صفر هستم هستی با من زندگی رو بسازی رو همون لحظه رد میکردم ولی ب ایشون فرصت اشنایی دادم من فقط چند مورد نگرانی دارم ک میخام در مورد اونا صحبت کنم شاید نگاهم اشتباهه حتی نا داریم پیش مشاوره هم میریم مسلما شما توی اطرافتون هم دخترهای زیادی با توقعات انچنانی رو میبینید من با قاطعیت میگم ک از این دختر ها نیستم همیشه ترجیح دادم زندگی رو با طرفم بسازم ن ک با ی فرد پولدار ازدواج کنم و نه زندگی ک همه چیزش اماده هست رو شروع کنم من مشکلم نحوه برخورد طرفم هستش ک وقتی صحبتی از هزینه میشه یا توقفات یا خواسته ها زود جبهه میگیرن و گرنه من اصلا از ادم ولخرج اصلا خوشم نمیاد،من دوس دارم طرفم ب چشم رقیب بهم نگا نکنه میخام اون برا خوشحالی من تلاش کنه در مقابل مثلا اگه چیزی خواست برای من تهیه خودم بهش میگم لزومی نداره ک هزینه اضافی میکنیم در مورد مراسمات هم تو خونواده های ما هم دختر و پسر خودشون تصمیم میگیرن و فک کنم بی مورد نیس ک ماز الان داریم در مورد اونا صحبت کنیم و اینکه شما میگید شما هنوز دوست هستید نباید انتظار خرج کردن داشته باشید تا اونجایی ک من میدونم ادم برا خوشحالی طرفش هرکاری میکنه مخصوصا مردا ها من نگران اینم ک ماهنوز ازدواج نکردیم ایشون زیاد خودشو ب اب و اتیش نمیزنه یا ب عبارتی زیاد سخت نمیگیره و من هم با خودم میگم نکنه بعد عقد ک همه چی قطعی شد و من بهشون بله گفتم دیگه اصلا اهمیت ندن بازم اگه سوالی دارید من در خدمتم