نقل قول نوشته اصلی توسط میشل نمایش پست ها
سلام

در مورد احساسش صحبت کردید؟ اگر آره، خودش مطرح کرد؟ اگر نه، چطور به این اطمینان رسیدی؟ سلام میشل جان نه خودش نگفت از طریق دیگه ای مطمئن شدم

البته از قبل هم مشخص بود که احساسی بهت داره. اما سوال در این بود که چه احساسی؟ و در چه مسیری؟ جواب این سوالات رو پیدا کردی؟ اگه آره، چطور؟ نه الان میخوام همین کار بکنم که علاقه داره ولی دودله جواب دودلیش میخوام پیدا کنم

و هنوز هم من به جواب این سوال نرسیدم که:

چرا صبر نمی کنی تا خودش به نتیجه برسه، و اگه به این نتیجه رسید که پیشنهاد ازدواج بده، اونوقت بهش فکر کنی؟ فکر کنم ناهید خانم جواب خوبی دادن به این سوالت میشل من تو سنی نیستم بشینم تا یکی هر وقت میلش کشید بیاد یا اصلا نیاد الانش هم دیر شده حالا که یکی پیدا شده که بهش تمایل دارم خیلی از معیارهای منو داره و میدونم اون هم علاقه داره چرا تلاش خودم نکنم اون پسریه که میدونم اهل هیچ رابطه با جنس مخالفی نبوده اصلا تجربش نداره شناختی نداره از رفتارش معلومه وحالا یهو دختری مثل من سر راهش اومده که از جهاتی ازش بالاتر بخصوص تحصیلی ومیدونه من چند سالی استاد دانشگاه بودم ولی خودش تحصیلات دانشگاهی نداره وفکر میکنم دلیل ترددیش شاید این مسئله باشه البته حدس خودمه شاید هم چیز دیگه ای باشه بلاخره میخوام تلاش کنم تا این بفهمم

چرا تو باید مسیر رو برای اون هموار کنی؟ فکر می کنی پسرها، اون هم تو این سن، نیازی به این کار دارن؟ یا اصلا اینکار اثر مثبتی روشون داره؟
اتفاقا وقتی سنشون میره بالاتر تردید ودودلیهاشون بیشتر میشه وانتخاب سخت ترشاید باید یکی باشه حلشون بده

نقل قول نوشته اصلی توسط nahid-111 نمایش پست ها

آبی بیکران ، اگه پسر خوبیه امیدوارم بدون اینکه فراریش بدی بتونی به سمت خودت جذبش کنیسلام ناهید خانم مرسی از نظرتون منم با حرفاتون موافقم منظورتون چیه فراریش ندم؟منم این تاپیک زدم که راهکار درست بگیرم
چجوریشو نمیدونم
و اینکه واقعا از هر نظر یه پسر معمولیه. خب معمولی باشه. تو این دوره و زمونه پسرا با هم سطح خودشون ازدواج نمیکنن. با یکی که چند پله بالاتره ازدواج میکنن. این مورد هم جور نشه بهرحال تو با کسی ازدواج خواهی کرد که از خودت پایینتره. بهتره با این مساله کنار بیای
جبر زمانه ست.
من مشکلی با این مسئله ندارم اتفاقا شاید یه دلیل اینکه من جذب این ادم شدم خیلی ساده وبی شیله پیله است ودر کنارش خیلی با شخصیت ومهربان ودلسوز وبادرک وفهم خیلی بالا