سلام مريم جان،
هر سرمايگذاري يك ريسكي دارد پس عقل حكم ميكند قبل از ان ميزان ضرر و سود احتمالي را تخمين زد و خود را براي پذيرش هر نتيجه احتمالي اماده كرد
نكته ديگر اينكه بعنوان عضوي از جامعه بانوان ايراني خيلي دوست داشتم باور كنم ازدواج امروزي شبيه گذشته است اما متاسفانه ازدواج هايي كه در اطرافم مي بينم كه كم نيستن و البته بيشتر مربوط بقشر تحصيل كرده و البته مربوط بدانشگاههاي تاپ هستند من را بيقين مي رساند كه ......حرفهاي روانشناس زير بسيار درست است ، باور بفرماييد بصورت زيركانه اي در اطرافم شاهد هستم كه چگونه متدهاي ايشان راهگشاست![]()
چگونه آشنائیمان را به ازدواج ختم کنیم؟!/آرمان داوری
- - - Updated - - -
ببخشيد من خيلي قادر بويرايش نيستم با ايپد مي نويسم، اما لطفا تمام وجودت را در اين رابطه سرمايگذاري نكن و واقعا بررسي كن ايشان معيارهاي شما را دارند يا صرفا يك وابستگي هيجاني و هورموني است،
دوم اينكه چقدر پست خانم بي نهايت كه فكر ميكنم تنها متاهل پاسخ دهنده بودن جالب و فكورانه بود.
پيوست:شايد متن پستم طنزگونه بود اما باور بفرماييد شاهد بوده ام تعداد قابل توجهي از خانمها اين روشها را روي اقاياني كه از لحاظ هوشي بالا بودند و جز رتبه خوبهاي ازمونهاي تحصيلي بودند و شخصيت و وضع رفاهي خوبي داشتند و گاها حتي نيت ازدواج نداشتند پياده كردند و بنتيجه رسيدند

علاقه مندی ها (Bookmarks)