من اصلا نمیخاستم پستی بذارم چون شما یه رفتار بدی که داری و دز ندگیت هم داری چوبش رو میخوریو خودت اگاهینداری !!!!!
اما بعنوان یه خاهر دلسوز بهت میگم
رفتار بد شما که باعث این همه پیچیدگی شده شاید خودتم بدونی ولی کاملا برات بی اهمیته و کوچیکش میشمری برا همینم درستش نمیکنی تا برا همیشه ازین وضع خلاااص بشی
من همه پستهای گذشته ات رو خوندم اصلا به همسرت حق نمیدم اما فعلا به ایشون دسترسی ندارم اما شما اومدی و راهکار میخای پس خوب گوشات و چشمات باز کن و این مشکلرفتاری بزرگت که از نظر خودت اصلا چیزی نیست رو تاییر بده اگر تونستی یه عمر ارامشرو خاهیدید اگر نه در همین سیکل خاهی بود حتی اگر ازدواج دیگری بکنی !!!!!
اما ویژگی بد شما که باعث این سیکل شده:
من ادر همه پستهات دیدم از دوستان کمک خاستی بچها همه راهکارهای خوبی دادن بعد بدوناینکه حتی یه تشکر کنی و یه نقل قول از پاسخ بگیری و جواب بدی و بگی اره فلان کار کردم و..... پست بعد رو فقط اومدی از کاری که خودت انجام دادی یا اتفاقی کهبر اثر رفتار خودت افتاده رو تعریف کردی و بعد بچها اگر پستی نذاشتن با جزءفزء گفتی تو روخدا بهم راهکار بدین باز دوستان دلشون سوخته راهکار دادن باز شما کار خودت کردی !!!ژ!
این رفتار رو در زندگی شما کاملا مشهوده وقتی با همسرت دوروز عادی هستی دعوا ندارین یهچیز میگی یا یه کار میکنی مثلا ماشین منه ......به تو ربطی نداره و.....یعنی کاملا یه فرد مارور سرکش میشی و دعوا براه میوفته همسرتم که فحش نقل نباته شروع میکنه میخاد بندازت بیرون شما میری خونه خونوادت بعد خودت اس میدی التماس میکنی برمیگردی بعد تحقیییر
خوب دختر خوب همه اینها برمیگرده به اینکه شما ادم احساسی هستی منظورم عاطفی نیست منظورن اینه نمیتونی در شرایط مختلف رفتار مناسب اون لحظه رو داشته باشی
یعنی نمدونی کی باید گذشت کنی کی سکوت کی جواب بدی کی عصبی بشی و....
حالا راهکار :
اولین کار اینه تا یک هفته ازت میخام یه دفتر بردار شرایط هر لحظه رو بنویس که از نظرت مهم بوده جلوش رفتار خودت رو بنویس بعد جلوی اون رفتار درست رو بنویس
خوب من یسری بهت الگو میدم فعلا
در مواقعی همسرت عصبی هست اصلااااا کاری به کارش نداشته باش اگر فحش داد تحقیر کرد و به پدرمادرت چیزی گفت شما خلاف همیشه که داغون میشی اینبار
فقط سکوت کن اگه گفت بیا بشین حرف بزنیم و شروع کرد به داد و بیدادو... شما نگاهش کن و انگار داری گوش میکنی و اگر جای حق با او بود تاییدش کن غیر ازون سکوت و تو دلت به چیزای دیگه فکر کن انگار کری دیواری بذار اینقدر بگه خالی بشه اگر شرایط طوری هست که اگر داره داد و بیداد میکنه شما در اتاق دیگری باشی یا اشپزخونه خودت مشغول کاری کنی و ایشون عصبی نمیشه این کار رو بکن و سر خودت گرم کن تا خسته بشه از حرف و خودش ساکت بشه
شک نکن خودش با سکوت شما در خلوت خودش بعد ارامش از خودش بدش میاد که چه حرفهای زشتی زده و شما فقط سکوت کردی خودش غیر مستقیم میاد از دلت در میاره مثلا یه حرفی پیش میکشه بی ربط به دعوا و.... این معنی همون غلط کردمه
اما اشتباه شما اینه اون لحظه یا جواب میدی یا میگی به پدر مادرم توهین نکن یا........
که جری تر و عصبی ترش میکنی و ایشونم خوب قلق شما دستش اومده میگه برو از
خونم بیرون شما به جای اینکه غیرت مردانگیش رو اونلحظه تحریک کنی که مثلا بگی مرد زنش رو از خونه بیرون میندازه پس غیرتش چی میشه ناموسش براش مهم نیست ؟ من رو مردانگی شما حساب ویزه ای داشتم و .......... بلند میشی مری یا التماظش میکنی نه من ننداز بیرون !!!!!
اونم برای اینکه قدرت نمای کنه بدون اینکه به غیرتش فکر کنه چون اصلا تحریک نشده حس مردانگیش از سمت شما نه قبل دعوا نه اون لحظه فقط حس برتریش رو ماخاد به شما نشون بده
یادت باشه لحظات خوشی هرچقدر مایه بذاری و هندونه زیر بغل شوهرت بدی در وقت دعوا برداشتش میکنی !!!!!!!!
من قبلا هم گفته بودم سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد و اقتدار مرد ایشون هر مردی رو رو انگشت میچرخونه حتی اگر شمر ذلجوشن باشه
شما چرا فکر نمیکنی علت اینکه این پسر مادرش براش مهمه چیه ؟؟؟و
مادرش همون نقط ضعفهای ایشون رو که در کلید مرد بهش اشاره شده رو خوب بلده برا همینم سر انگشتش بازیش میده
من هم به شما هم به خیلی افراد این تالار توصیه میکنم نقاط ضعف مردها رو یاد بگیرنتا از همون را وارد بشن
لطفا یه هفته این راهکارها روانجام بده نشد بیا اینجا هرچی دلت خاست بگو
دختر خوب شما فکر میکنی بقیه مردا همه گل و بلبل اند شوهر شما اژدها ی هفت سر نه عزیزم درایران 90%مردا همینن اگر زندگیهای موفق هست برا اینه که زنه خوب بلده چطور شوهرش نرم کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)