سلام
بر عکس .اتفاقا از فروش مصالح سود چندانی عاید ایشون و گروهشون نخواهد شد و شرکت بعد از مدتی عملا ورشکسته خواهد شد.فروش مصالح به تنهایی جوابگوی هزینه های شرکت و کارمندان نخواهد بود.شما باید فروش و اجرا رو منحصرا در دست بگیرید و برای این کار باید برنامه داشته باشید.در ضمن فروش کالایی که در میان مردم شناخته شده نیست ، کار عاقلانه ای به نظر نمیرسد.
البته در مورد شراکت ، من با آقای یه دوست موافقم و با توجه به اتفاقات پیش اومده صد در صد شما رو از شراکت با شوهرخواهرتان منع میکنم.کسانی که از اول توان سازش با دیگران رو ندارند ، به احتمال قریب به یقین در ادامه کار مشکل ساز خواهند شد .شوهر خواهرتان از همین اول شما رو ملزم به پذیرفتن سهم بیشتر خود کرده و این خودش برای شراکت دوستانه جای سوال ایجاد میکند.لطفا در این مورد بیشتر فکر کنید که خدایی نکرده در آینده پشیمونی به بار نیاید.البته در کل شراکت سرانجام خوشی ندارد و به ندرت دیده شده که شرکا بتوانند به خوبی با هم مصالحه کنند.شراکت فامیلی حتی زیان های بیشتری به بار می آورد و مسئله ما بین شما به خانواده هم کشیده میشود.در این مورد باید عاقبت اندیشی بیشتری به خرج دهید.
شما برای تبلیغ کالای خود به سایت و اپلیکیشن و ... احتیاج ندارید و باید شخصا به دفاتر و شرکت های پیمانکاری یا ساختمان نیمه ساز مراجعه کنید و کالای خودتون رو تبلیغ کنید.
مطمئنا هیچ کسی به سایت ، اپلیکیشن ، کاتالوگ و ... شما توجه نخواهد کرد و تنها چیزی که ضامن موفقیت شماست پروژه های انجام شده ه است. شما الان یک گچ کار ساده هم که باشین باید نمونه کار ارائه بدین تا بتونین نظر کارفرما و پیمانکار رو جلب کنین.پس سعی کنید در ابتدای کار بیشتر تمرکز و فعالیت خودتون رو روی پروژه ها بگذارید و زیاد به این تبلیغات کذایی دل نبندید.این تبلیغات(سایت ، اپ ، کاتالوگ و ...) زمانی معنا پیدا میکنند که منعکس کننده فعالیت ها و سابقه گذشته شما باشند.
به نظرم نقش شما به عنوان مدیر بازرگانی یا بازار یابی قابل توجیه نیست.در شرکت های ساختمانی معمولا این وظیفه بر عهده مدیر عامل شرکت است.حتی این خود مدیر عامل شرکت است که در بیشتر نمایشگاه های ساختمانی شرکت میکند و محصول خود را تبلیغ میکند.
شما برای موفقیت به یک تیم حرفه ای نیاز دارید و با این گروه بی تجربه و ناشی جلوی غول های صنعت ساختمانی حرفی برای گفتن ندارین.بازار مسکن در حال حاضر پایین تر از سطح راکد به سر می برد و نسبت به گذشته رونق چندانی ندارد.بر خلاف گذشته که سرمایه گذاری های کلانی در این زمینه صورت میگرفته در حال حاضر بیشتر مردم به سود بانکی روی آوردن و حاضر به پذیرفتن ریسک ساخت و ساز نیستن.که در این میان مسکن مهر و سایر پروژه های مسکونی بی تاثیر نبودن.
همون مقدار اندک ساخت و سازی هم که هست ، به طور معمول به شرکت های با سابقه و با تجربه پیشنهاد میشه.
شما هنوز محل شرکت رو مشخص نکردین و مشغول تقسیم کردن پست و عنوان هستین. همین موضوع نشان از عدم بلوغ حرفه ای و بی تجربگی شما در زمینه شرکت داریست.در حال حاضر همگی شما باید خودتونو کارگر ساده فرض کنید و از صفر شروع کنید.اگر از اول همه مدیر باشن پس چه کسی قرار است بار مسئولیت کار و پروژه رو به دوش بکشد؟
مدیر عامل کسیست که به زیر و بم کار مسلط باشد و به موقع روی کار تک تک اعضای زیر دستش نظارت کند.کسی که حتی تجربه یک پروژه انجام شده رو نداره ، چطور میتونه یک فرد لایق و مسئول در سمت مدیر عامل باشد.
خانم گیسو کمند من بهتون پیشنهاد میکنم به جای بررسی کلیات شرکت داری ، وارد ریز جزئیات اجرایی شوید و حتما برای پیشرفت شرکتتون از مشاورین و مهندسین با تجربه کمک بگیرین.وگرنه خیلی زود سرمایه اولیه خودتون رو از دست رفته میبینید.
ممنون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)