به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    سلام خانم گیسو کمند، خیلی کمتر به همدردی سر میزنم ولی از این این تاپیک رو دیدم و این که خال تون بهتر هست خوشحال شدم ، من هم از خوندن تاپیک آرزو ها و اهدافتون خیلی انرژی گرفتم و برام خیلی قابل احترام هستن.

اما در مرورد شراکت من خیلی تجربه توی بازار ندارم ، اگرچه یه شراکت بین پدرم و و میشه گفت تنها دوستش که خیلی هم اون موقع معتمد بود و الآن چهره اش به یه هیولا تبدیل شده خیلی آسیب بزرگ اقتصادی و حتی از جهت سلامتی به خانواده زد و سال 90 کل سرمایه خانواده مون بعد از اومدن به قم حدود ده میلیون بود .
    به هر حال به خاطر روضه ای که خوندم من رو ببخشید ، این روز ها از لحاظ بدنی بسیار کم انرژی هستم و اتفاقا برای حرکت و فعالیت بیشتر به انرژی بدنی نیاز دارم بگذریم.

راستی باز هم بگم از خوندن اون پست تون خیلی لذت بردم!!!

اما در مورد شراکت تون مخصوصا وقتی طرف های شراکت با هم خیلی دوست باشن یا فامیل باشن به نظر سخت تر هست.

چیز هایی که فعلا من به نظرم می رسه که بهشون دقت کنین
    یک سری بحث هایی هست در جهت بالابردن سود کار که دوستان راهنمایی های خوبی کردن
    ولی اون چیزی بیشتر من به نظرم می سره بگم در مورد رابطه ای که باید بین شما در چارچوب این شراکت باشه هست ، بدون تعارف پول چیزی هست که به شدت می تونه باعث دلخوری بشه ، بین آشنا ها بیشتر چون وقتی احساس ظلم از طرف یه آشنا کردی به میزانی که با هم آشنا تر هستین به مراتب اشتباهات یا ظلم ها براتون سخت و حتی با ممکن هست غیر قابل تحمل تر بشه.

از طرف دیگه این که با چه میزان از سرمایه زندگی تون دارین وارد شراکت می شین برای هر کدوم از طرفین این اشتباهات بیشتر می تونه سختی و بی اعتمادی ایجاد کنه.

یکی از موضوعاتی که من فکر می کنم این هست که بشینین و حدود توقع هر یک از طرفین مشارکت رو پیش از شروع کار محاسبه کنین ، این که این توقعات تا چه حد نزدیک به واقعیت شراکت هستن خیلی مهم می تونه باشه چون وقتی فاصله جدی بین این توقعات و واقعیت ها ایجاد بشه مشکل ساز خواهد شد.

چیزی دیگه ای که من به نظرم می رسه فاصله دستمزد کار های اجرایی از عرف بازار خیلی فاصله نداشته باشه و فوقش برای شروع کار این طور باشه و بعد با یه توافق به سمت اون مقدار حرکت کنه ،چون این جور توی ذهن کسی که کار اجرایی می کنه این طور متبادر می شه که من محق بیشتر از این هستم و اگر جای دیگه کار می کردم این قدر برداشت می کردم و وقتی دلخوری پیش اومد دیگه پیش اومده.

در آخر هم بگم که به خاطر همین ظرائف در رابطه های پولی کاری هست که ظاهرا خدا هم بلند ترین آیه اش رو به موضوع شکل گیری ارتباط اقتصادی قرا داده (همون آیه سوره بقره که یک صفحه کامل هست!)

می تونین به لینک زیر رجوع کنین:
    http://porseman.org/q/show.aspx?id=130486

موفق باشید.

2. 3 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 08 شهریور 96), گیسو کمند (دوشنبه 06 شهریور 96), شیدا. (دوشنبه 06 شهریور 96)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed-kr نمایش پست ها
    سلام خانم گیسو کمند، خیلی کمتر به همدردی سر میزنم ولی از این این تاپیک رو دیدم و این که خال تون بهتر هست خوشحال شدم ، من هم از خوندن تاپیک آرزو ها و اهدافتون خیلی انرژی گرفتم و برام خیلی قابل احترام هستن.
    این روز ها از لحاظ بدنی بسیار کم انرژی هستم و اتفاقا برای حرکت و فعالیت بیشتر به انرژی بدنی نیاز دارم بگذریم.

سلام آقای hamed-kr خواستم در تاپیک حال و احوال ، احوالپرسی داشته باشم ولی احتمال دادم اونجارو نخونید، اینجا زدم ، چرا کم انرژی هستید؟ کاش میومدید و اینجا تاپیک میزدید
    دوستان زیادی اینجا دارید که دوست دارن نوشته هاتونو بخونن . انشاالله زودتر سرحال بشید، شما که ماشاءاله استاد ذکر و دعا هستید ، خوب بلدید ذکر بگید ،

به نظرم ذکر یا قوی - یا لطیف - لا حول و لا قوه الا بالله .. و همونهایی که خودتون بهتر بلدید کمکتون میکنه.

اینکه از خوندن اون تاپیک خوشحال شدید ممنونم ، نمیدونم چرا هر کدوم از دوستان که اینو میگن یکم ناراحت میشم شاید درست نبود گفتن اون حرفا ، در کل اگر شما یا هر کدوم از دوستان از اون پست احساس خوبی داشتید مطمئنا بخاطر من نیست بخاطر قلب صاف و مهربان خودتون هست که قضاوتم نکردید
    قطعا نور از نور خوشش میاد ، نور قلب شما از نور کار خیر ( و نه شخص خاص).

از صحبتهاتون استفاده کردم .
    ممنون و التماس دعای ویژه
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

4. 3 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

hamed-kr (چهارشنبه 22 آذر 96), sia518 (دوشنبه 06 شهریور 96), شیدا. (دوشنبه 06 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)