سلام
دوستان عزیز مراجع رو نکوبید ، سرزنش نکنید و مورد قضاوت قرار ندین .و شرایطش رو در نظر بگیرید.خوب یا بد غلط یا درست و ...الان ایشون به کمک احتیاج داره و سرزنش و سرکوفت زدن شما کاری از پیش نمیبره.
ضمنا به هیچ وجه هیچکس جز یک متخصص در زمینه مشاوره اجازه نداره کسی رو تشویق به طلاق کنه.لطفا رعایت کنید.
دوست عزیزم مروی
حتما در اسرع وقت به یک مشاور به صورت حضوری مراجعه کن و دستوراتش رو مو به مو اجرا کن.در این شرایط فعلا بچه دار نشو به هیچ وجه.الان مشاوره گرفتن از یک فرد حاذق برای شما از نون شب هم واجب تره.پس حتما این کار رو بکن.حتما هم با همسرت مراجعه کن.
ضمنا مشکلاتت رو دسته بندی و اولویت بندی کن....چه چیزی از بقیه حاد تره؟چه چیزی باید زودتر حل بشه؟ و ......
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)