به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام مجدد
    اولا ببخشید دیر اومدم ولی الوعده وفا دوم: قبلا هم گفتم دوستان راهنمایی های بجایی کردن ولی شما توجه نکردی
    گویا بیشتر میخواستی درک بشی که البته زندگی در تنش واقعا هم سخته

نسیم جان توی تاپیک ملودی تونستم یه چیزایی بنویسم چون خیلی مشکلش شبیه من بود ، ولی توی این 6ماه به خودم اجازه ندادم و نتونستم توی تاپیکی راهنمایی بدم چون درستم نیست میتونه تعصبات و احساسات خودم توی نظرم دخالت کنه و چیز درستی از آب درنیاد . اما در مورد تو یه چیزایی خیلی واضحه و توصیه کردنش کار سختی نیست، مطمئنم اشتباه نیست :

ببین نسیم جان چندتا نکته میگم :

1- فرد مرثیه سرا یا فرد عملگرا : اینو از فرشته مهربان یاد گرفتم ، اینجا دوستان زیادی هستن که مدت زیادیه اینجا هستن ولی واقعا تغییری نداشتن ، علتش اینه که عملگرا نیستن
    همش مرثیه سرایی میکنن ، اگر میخواهی زندگی موفقی و یا طلاق موفقی داشته باشی باید هوشتو بکار ببری .

2-طلاق همیشه شکست نیست گاهی موفقیته ، وقتی موفقیته که تصمیم درستی باشه و در زمان درست باشه .
    کی تصمیم درستیه ؟

2-1 وقتی تو آماده ای : انقدر قوی هستی که بتونی بعداز طلاق سوگواری کنی اما به اندازه . بتونی اعتماد به نفس از دست رفته یا کاهش پیدا کرده ات رو بازسازی کنی ، بتونی خودتو شاد کنی و بتونی خیلی کارهای دیگه انجام بدی.

2-2 : وقتی 90 درصد مطمئن باشی که زندگیت آینده ای نخواهد داشت ، چون اگه مطمئن نباشی بعد از طلاق انقدرخودخوری و سرزنش میکنی که تمام مغزت اشغال میشه ، پشیمونی بعد از طلاق خیلی سخت تره ، اگه میخواهی بعداز طلاق پشیمون نشی پس مطمئن شو ، اگر میخواهی مطمئن شی پس راه درست اصلاح زندگیتو تشخیص بده و براش تلاش کن.

2-2-1 : تغییر: نسیم چقدر توسنته از وقتی توی همدردیه خودشو در جهت مثبت تغییر بده ؟
    نسیم جان شخصیت همسرت بعداز سی سال تغییر نخواهد کرد ،ما هیچکسی رو نمیتونیم تغییر بدیم اما میتونی خودتو تغییر بدی پس بارفتارت واکنش همسرتو تغییر بدی

2-2-2 : آموزش: یعنی شما باید یاد بگیری در هر شرایطی چگونه رفتاری داشته باشی . که اولا رفتار درستی باشه ، چون تو موظفی درست رفتار کنی پس باید سهم خودتو ادا کنی . اینکه همسرت واکنش درستی نداشت اونجا خودش کوتاهی کرده و خداروشکر تو وظیفو انجام دادی و ناراحتی نداره و دوما برای شخصیت خودت نیاز داری به این بلد بودن رفتار درست .

2-2-3 : شما چه بخواهی زندگی کنی و تلاش کنی و چه بخواهی جدا بشی نیاز داری قوی باشی . (همون نکته 1) نیاز به این تغییره داری.

3- من یه چیزی رو باور دارم اینکه برای دوست داشته شدن باید دوست داشتنی بود ، نسیم سایت همدردی چقدر دوست داشتنیه ؟

اگر میخواهی جواب این سوال رو بدونی یه تمرین بلدم تو ام روی بقیه تستش کن ، برو جلوی آینه و توی چشمات نگاه کن و به خودت از تهه دل بگو نسیییم دوستت دارم .
    بگو نسیم تو لایق بهترینها هستی.

راستش فکر نمیکنم بتونی این جملات رو توی چشمای خودت نگاه کنی و بگی ، به نظرت چرا؟
    نسیم انقدری دوست داشتنی هست که همسرش عاشقش باشه ؟
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

2. 5 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

nasimmng (یکشنبه 12 شهریور 96), میس بیوتی (دوشنبه 13 شهریور 96), ملودی 94 (یکشنبه 12 شهریور 96), شیدا. (یکشنبه 12 شهریور 96), صبا_2009 (دوشنبه 13 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)