سلام
من واقعا نمی دونم به شما چی بگم. شما نه اطلاعاتی از خودتون و خانواده تون میدید. نه از اون آقا و خانواده اش. ملاک هاتون معلوم نیست که دقیقا چطور همسری میخواهید. موقعیت های زیادی داشته اید ولی یکی رو به امید اون یکی که بهتره رد کرده اید. مواردی هم بوده اند که شما رو رد کرده اند. ....
یه بار میگید توبه کرده اید. بعد میگید اکر نشه با این فرد ازدوا کنید مجددا به نوع روابط گذشته برمی گردید.
شما فکر می کنید الان اگر ازدواج کنید همه مشکلات تون حل میشه. عجله دارید و از روی احساسات محض دارید تصمیم می گیرید و همین باعث میشه نشانه های خطر رو هم که می بینید به خودتون امیدواری بدید که شاید اونقدر ها هم بد نباشه یا بعدا درست بشه.
اینکه هی بیائید درد دل کنید و ما هم بهتون دلداری بدیم خوبه ولی براتون راهکار نمیشه. شما باید خودتون رو تغییر بدید. خواسته هاتون رو تغییر بدید. دیدتون از زندگی رو تغییر بدید. زندگی و همسرداری معنیش خوش بودن و گردش و تفریح صرف نیست. کار و مسئولیت و دردسر و بعضی وقت ها تحقق نیافتن خواسته ها رو داره.
من قبلا برای بعضی ها نوشته ام که مشکل شون با سایت حل نمیشه. به شما هم همین رو میگم. مشکل شما با چند خط پست گذاشتن حل نمیشه. مواردی مانند شما باید حضوری مشورت بگیرید. باید وقت بگذارید مراجعه کنید. مفصل حرف بزنید. ازتون سوال بشه و زحمت بکشید فکر کنید و جواب بدید. معلوم بشه مشکل تون اصلا چی هست؟ علت یا علت هاش چیه؟ چه جوری میشه رفع شون کرد یا حداقل کاهش شون داد و الی آخر.
با اینکه فکر نمیکنم خیلی بشه با چند خط نوشتن اینجا بهتون کمک کرد ولی برای این مورد مشخص این آقا که نوشته اید
برعکس شما من به اصل دورهم نشستن ایشون با اون افراد اهمیتی نمیدم. خیلی ساده ممکنه یک مهمانی یا گردش جمعی بوده باشه ولی توجیه ایشون بیشتر آزارم میده و فکرم رو مشغول میکنه. یعنی چه اون دختر خانم یه بچه 20 ساله بوده؟ 20 ساله بچه است؟ شما 20 ساله بودید بچه بودید؟ دخترای 15 ساله امروز بچه هستند؟ سعی کنید ایشون رو بهتر بشناسید. برای اینکار شاید لازم باشه حتی بهش میدون بدید ببینید تاکجا پیش میره.
از طرف دیگر آشنائی شما و این آقا بیشتر از این به مصلحت شما نیست. یعنی از اولش هم این نوع آشنائی ها مصلحت نبوده. ازشون بخواهید رسما و با خانواده بیایند به خواستگاری. اگر آمدند که مانند هر خواستگار معمولی باهاشون رفتار کنید نه خاص. اگر هم نخواهند بیایند تکلیف شما روشن میشه. آسمان هم به زمین نمیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)