سلام
قدم نو رسیده مبارک باشه
از صبح دارم تاپیک های گذشته شما رو می خوانم تقریبا از اول آشنایی تون در این سایت بوده اید
از زمان نامزدی و لحظه به لحظه در تمام مراحل و مشکلات تاپیک داشتید ...
از مردادماه سال 90 تا کنون
متاسفم که الان در شرایط بدی قرار گرفته اید ....
حالات روحی پس از زایمان هم مزید بر علت شده است
کاملا درک تون می کنم که چه شرایط ناراحت کننده ای رو سپری می کنید
الان درد و دل کن ، صحبت کن .. بذار تا با شما همدردی کنیم
شما الان شدیدا نیاز به آرامش داری ... می دونم که همسرت می بایست این آرامش را به شما بدهد که متاسفانه الان اینگونه نیست ....پس واسه چیزی که نیست خودت رو اذیت نکن .... خودت که هستی ، خودت که خودت رو دوست داری ...پس خودت به خودت کمک کن ..
غصه نخور ، امیدت رو از دست نده
مشکلی که مرا نکشد ، مسلما مرا قوی تر خواهد کرد ....
در حال حاضر خواهش می کنم به هیچ چیز فکر نکن ، خصوصا به تحلیل وضعیتی که برایت پیش اومده ....
می دونم سخته ، ولی سعی کن فقط و فقط روی خودت و فرزندت در حال حاضر فکر کنی ، حتی به فردا که چه می شود هم فکر نکن ... به زیبایی فرزندت ، به شیر خوردنش ، به بغل کردن نوزادت ، به بوسیدنش و ... فکر کن .. نگران نباش خدا هنوز هست
خدایی که اون بچه ناز رو به شما داده هست .. از او آرامش بخواه ...بهش توکل کن و سعی کن امیدوار باشی ... امید به اینکه روزهای خوب هم می رسند ....
خانومی شما اول سعی کن خودت رو آرام کنی و یه مقدار این شرایط ناخوشایند برایت قابل تحمل بشود ، بعد کمک می کنیم تا راه چاره ای برای بهبود زندگی ات بسازیم ....
انتظار نداشته باش که زندگی که شش سال از مسیر درست خارج شده ، یه شبه درست بشه ، شما قدم به قدم پیش بیا ، انشاله که هر آنچه که خیر هست برایت پیش بیاید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)