جناب سرشار تودار و خودخواه و فداکار سلام
چقدر حالتونو میفهمم آقای سرشار ولی باید اعتراف کنم ابدا فکر نمیکردم سرشاره همدردی این دغدغه هارو داره یا بهتر بگم اگر داشته باشه برخوردش اینه ،
اما الان که فکر میکنم میبینم نه نه اصلا، برخوردت کاملا طبیعیه . مدیر خیلی خوب نوشت دستش درد نکنه نازه قلمشون
آقای سرشار ما آدما گاهی انقد به خودمون فشار میاریم که نتیجه اش میشه این ! خیلی حرف دارم واسه جواب نقل قول بالا که اصلا اینجا جاش نیست !
قفقط بگم من الان درگیر بیمارستان هستم و به شدت دچار تنگیه نفس شدم و وزن کم کردم ، مشکل قلبی که نمیدونم از کجا پیداش شد و نگم برات ..نگم برات
یک عالمه کار ریخته روی سرم ، من نمیخوام چهره رنگ پریده داشته باشم نمیخوام وقتی میدو ام نفسم بعد از چند قدم بالا نیاد
یادتونه تاپیک زدم زندگیه توی روستا ، شاید فکر کردید درگیر مشکلاتی که ازش خبر داری شدم اون فکر زودگذری بود و گذاشتمش کنار ،
حالام که کسب و کار جدید شروع کردم جسمم یاری نمیکنه ... نمیدونم چه حکمتیه وقتی میخوام برم که برم باید بمونمو بسازم ، و وقتی میخوام وایسم و تلاش کنم باید صبوری کنمو و مراقبت
خوب ... حتما خدا میخواد بهم یه درسی که خوب یادش نگرفتمو بفهمونه ، یادم بده ، امیدوارم خنگ نباشم و سریع بگیرم چی میخواد بگه
فقط یه نکته که خواهش میکنم خوب بهش فکر کنی :
فرق الانه گیسو کمند و سرشار بعد از یه فشار زیاد:
سرشار خیلی ناامیده ، کنترلش از دستش در رفته (فکر کردن به سیگار و ببخشید هذیان گفتن و یه عالمه هیجان) ، بی تفاوت شده شدیید
گیسو کمند دوست داره زودتر بشه مثل یه ماه پیش و سرحال شه ازین رنگ پریدگیه که زیر آرایش قایمش میکنه بیاد بیرون ، بره باشگاه ، زودتر پروژه جدیدشو بگیره و بعد کم کم ازین بخشی هم که توی شرکتشون جابجا شده خدافظی کنه و بره دنبال کاسبیه دوست داشتنیه خودش و تلاش کنه و استراحت کنه و در اولین فرصت بعد از اولین آزمایشا بره به دوستای عشقش (معروف به عشقیم لر ) سر بزنه .
حالا چرا؟
چون سرشار آرایشگاه دوست داشتنیشو که درآمدش قابل قبول بود و کارشو دوست داشت و از همه مهتر کلی زمان داشت تا به بقیه زندگیش هم برسه اومده بیرون و خودشو درگیر کارمندی کرده .
گیسو کمند برنامه داره که ازین کارمندیه بیاد بیرون و بره دنبال کسب و کارش.
حالا هرکدوم از علت و معلول بالا شاخ و برگهای بیشتری دارن ،
بهشون فکر کن و بیا تاپیک بزن مطمئنم نتیجه عالی میشه ، منتظرتون هستیم آقای سرشار.

علاقه مندی ها (Bookmarks)