به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 691

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    شما هم اینطوری هستید که وقتی یه پستی میزارید بعدا قبل از اینکه بقیه پستها در اون تاپیک رو بخونید یه بار دیگه پست خودتونو میخونید ، یا فقط من اینطورم ؟!
    دیشب قبل از خواب اومدم اینجا ببینم از آقای سرشار خبری نشد، که پست خودمو خوندم و به یه جایی رسیدم که خیلی حالم گرفته شد ، یه جایی رو کلا یه چیز دیگه نوشتم
    زحمت بکشید این پستو تا آخرش بخونید که سوء تفاهم نشه ؛

نمیدونم چهطوریاست ولی هرچیه خیلی باحاله ، وقتی بی پول بودم احساس بی پولی نداشتم تازه یهو هزارتا تک تومنی توی کیفم نبود میرفتم مثلا یه دوچرخه با یکی شریکی میخریدم که بتونم 3روز در هفته سوارش بشم یا قول یه کمک میلیونی به یکی میدادم و هرطور بود انجامش میدادم
    منظورم ازین کمک ، انجام دادن کاری بود که سود مادی برای خودم داشت ،

یه روزی که داشتم میرفتم سرکار کلا 8هزار تومان داشتم ، یعنی فقط اندازه کرایه رفت و برگشتم ، رفتم و برگشتم خونه من موندم و یه 700 تا تک تومنی . یعنی فردا صبح پول کرایه نداشتم برم سرکار :)

با یه بنده خدایی داشتم صحبت میکردم که او گفت رفته برای ماشینش طرح ترافیک بخره ولی ماشینش اسقاطی شده و بهش طرح ندادن ، اگرم میخواست ماشینشو توی خودروهای فرسوده ثبت نام کنه اولا تا ماشین جدید بهش بدن یه ماهی روال قانونیش طول میکشید و بعد هم فقط میتونست پراید برداره که به درد کارش نمیخورد و عملا باید چند ماهی بیکار میموند.

خودش یه 10تومنی داشت و باید بقیه پولو از یکی جور میکرد تا بره زودتر ماشین بخره و برگرده سرکارش ،
    بهش گفتم برو با این 10تومنت ماشینی که میخواهی بخر ، تا 2-3روز آینده که به سند بنام زدن برسه من بقیه پولشو بهت میرسونم و اون ماشین اسقاطی هم برای من .

فردا صبح آژانس گرفتم رفتم سرکار و به مدیر آژانس هم گفتم با این شرط برام ماشین بفرسته که الان دیرمه و نمیتونم کرایه رو حساب کنم باید شب که برگشتم کرایشو از کارتم بردارم .
    به همکارام گفتم کی میخواد الان 10 تومن بده یه پراید تا یه ماه دیگه داشته باشه با شرایط عالی ،

یکی از همکارام که میخواست بره خودروهای لیزینگی که کلی سود الکی میگیرن واسه همین پراید ثبت نام کنه تازه 6 ماه دیگه شاید به دستش میرسید اونم با یه شرایطی که کاری به شرعش ندارم ، عقلانی هم نبود
    با کمال میل و خواهش که اگه این کوپن رو بهم بدی کلی دعات میکنم ، استقبال کرد ، منم گفتم پس برای اینکه بتونم قولش رو به کسی ندم و راحت بگم بیانه گرفتم لطفا الان یه تومن برام کارت به کارت کن
    (میدونستم پولی که برای ماشین کنار گذاشته توی کارتشه ) و اینطوری از زیر خط فقر اومدم نزدیکش و آبروم نرفت

همکارم فردای اون روز بقیه پول رو هم برای صاحب ماشین اسقاطی واریز کرد ، هم اون بابا کارش راه افتاد و کارشو از دست نداد ، هم همکارم یه ماشین با شرایط عالی خرید و هم من به پورسانتم رسیدم و تا حقوقمو بریزن محتاج خلق الله نشدم ،

پورسانتو به همکارم گفتم هر چقدر که دوست داشتی از 500 تا 2 تومن بهم پرداخت کن که اونم خواست 2بریزه خودم 1 تومن گرفتم .

میخوام بگم کمک مالی بود ،اسمش کمک بود ، با دست خالی بود ، ولی به خاطر منافع خودم بود و اینکه خودمو نجات بدم

ممنون که خوندید و اون پست اشتباهی رو فراموش کردید ، خیالم راحت شد نوشتم
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

2. 6 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 29 شهریور 96), mohamad.reza164 (سه شنبه 28 شهریور 96), باغبان (سه شنبه 28 شهریور 96), شمیم الزهرا (سه شنبه 28 شهریور 96), عشق آفرین (سه شنبه 28 شهریور 96), صبا_2009 (سه شنبه 28 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)