خیلی ازتون سپاسگزارم باغبان عزیز. راستش نزدیک ۱۰ بار همونجوری که روال تغییر اسم کاربریه پیش رفتم و درخواست دادم اسمم عوض بشه (من به خاطر کاربری عادیم نمی تونم عکس بفرستم وگرنه عکس میفرستادم نشون بدم) ولی اسمم عوض نشده. دیگه بیخیال شدم.
خداییش شرایطم انقد عذاب آور شده خدا نصیب هیشکی نکنه. بیشتر از همه چی هم به خاطر بقیه نگرانم. مثلا دیگه ساعت ۱۰ شب باید چراغا خاموش بشه، ولوم تلوزیون کم بشه (حتی اگه نمی خواد خاموش کنه) تا بچه های کوچیک برا خواب آماده بشن نه اینکه به هوشیاری برسن! الان چن روز دیگه شروع مدارسه. بچه ۱۳ ساله چجوری می تونه ساعت ۱ نصف شب با صدای تلوزیون بخوابه؟! اون بچه چجوری می خواد صب سرحال پاشه؟ چجوری می خواد سر کلاس حواسشو جمع کنه؟! چه آینده ای در پیش داره؟! اما ساعت ۱۰ شب برا پدرم تازه تایم شروعه! ایشون منتظر تکرار اخبار ساعت ۱۲ هستن!
راستش دیگه بیخیال نصیحت شدم. چن روزه به شدت از دستش عصبانیم. دارم خودمو آروم می کنم و به کاراش اهمیتی نمیدم. همش به خودم نهیب میزنم که بچه با صدای تلوزیون بخوابه بهتر از اینه که با صدای دعوا تا صب چش رو هم نذاره!
متاسفانه تو زندگی ما شخص سومی با این ویژگی هایی که بهش اشاره کردین نیس. ینی یا سمت پدریه که یه عده از دست کاراش عاصی هستن و ما هم براشون اهمیتی نداریم و برای اینکه اعصابشون و زندگی خودشون خراب نشه کلا کنار کشیدن (مثلا یه عمو دارم که اصلا دیگه طرفای پدرم آفتابی نیمشه. یا یه عمو دارم که هر از گاهی میگه می فهمم چی میگین) و یه عده هم هستن که اصلا پدرم رو عامل ناهنجاری نمی دونن. چپ میرن راس میان به ما میگن اذیتش نکنین! مثلا یه عمه دارم شوهرش از ترس این نمی تونه نفس بکشه ولی میاد پیش ما میگه هوای پدرتون رو داشته باشین. من نمی گم نباید هواشو نداشته باشیما. میگم خب رطب خورده منع رطب کی کند عمه جان؟! شوهر خودت خرجی نده هواشو نگه میداری؟! شوهر دخترت خرجی نده بهش میرسی؟! میگی آفرین؟! شوهر دخترت ماهی یه بار حموم نره تشویقش می کنی؟
سمت مادریمم که فقط سالی یه بار میان عید دیدنی ـچون پدرم محل س...بهشون نمیذاره). وقتی رو نمیبینن چرا بیان؟! روانشناسم که منتفیه چون اصلا اولا من پولشو ندارم دوما پدرم میره اونجا روانشناسو تهدید می کنه و اینا چون کسی که حقیقتو بگه یا بگه فلانی کارت اشتباس جایگاهی نزد پدرم نداره!
راس میگین. خدا بزرگه. باید از خدا بخوام یه چاره جلو پامون بذاره
سپاس جناب باغبان![]()

. راستش نزدیک ۱۰ بار همونجوری که روال تغییر اسم کاربریه پیش رفتم و درخواست دادم اسمم عوض بشه (من به خاطر کاربری عادیم نمی تونم عکس بفرستم وگرنه عکس میفرستادم نشون بدم) ولی اسمم عوض نشده. دیگه بیخیال شدم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)