سلام آقای جوادیان. من احساس میکنم بین شما و خانومتون از نظر احساسی فاصله افتاده و رابطه عاطفی عمیقی بینتون نیست. اینکه همسرتون از توجه شما به خونوادتون ناراحته نشون میده که خودش تشنه محبت شماست اما راه درست ابراز کردنش رو بلد نیست و به اشتباه فکر میکنه دلیلش خونوادتونه. احتمالا بعد از به دنیا اومدن دخترتون نسبت به همدیگه توجه قبل رو ندارین و از نظر احساسی از هم فاصله گرفتین. پیشنهاد من اینه که یه مدتی بدون توجه به پرخاشگری هاش و دلخوری هایی که براتون به وجود آورده سعی کنین بیشتر بهش توجه و محبت کنین و باهاش رابطه احساسی قوی تری برقرار کنین، وقتی دیدید این فاصله بینتون از بین رفته خیلی قاطعانه و جدی اما با ملایمت در مورد رفتارهاش و ناراحتی هاتون باهاش صحبت کنین و ازش بخواین دلیل رفتارشو یا نگرانی هاشو باهاتون در میون بگذاره. خیلی منطقی حرفاتون رو باهاش بزنین و بگین از اونجایی که میدونین شخصیت واقعیش این نیست ازش میخواین دلیل رفتارای اخیرش رو بهتون بگه تا با کمک هم حلش کنین.
اینو بدونین که شما یه زوج هستین و مشکل یکی مشکل دیگری هم هست، پس نسبت به احساسات و دغدغه های همسرتون بی تفاوت نباشین.
امیدوارم موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)