سلام.آقای محترم من مطلب شما رو خوندم و خیلی برام جالب بود عنوان مشکل شما و اینکه دیدم یک آقا انقدر به جزئیات توجه نشون میده واقعا از آقایون بعید هست.
و همین باعث شد کنجکاو شم و بقیه مطالب ارسالی شما رو هم ببینم.راستش خودم رو در جایگاهی نمی بینم که بتونم راهنمایی و مشاوره بدم بهتون.فقط نظر شخصی خودم رو میگم‌.شما روحیه و شخصیت مردونه ندارید و احتمالااین باعث خشم خانم شما میشه
مثلا وسواس شما در مورد قد کوتاه خیلی عجیب و غیرواقعی بود و بیشتر این در ذهن من تداعی شد که نویسنده این موضوع داستان وار یک خانم هست.چون آقایان با قوه منطق قوی تر خیلی راحت می تونن کسی رو که باب میل شون نیست و تا این حد ظاهرش آزار دهنده هست رو تحمل نمی کنند. و اصولا تا این حد درگیر ظاهر نمیشن و کلیات رو می بینن.
برای همین میگم شما شخصیتا اون حس مردونگی لازم رو به خانم تون نمی دید که براتون تعیین تکلیف می کنه و هر زنی در مقابل مرد ضعیف اعصابش به هم می ریزه.برادر عزیز امید وارم ناراحتتون نکرده باشم ولی بدونید قصدم واقعا کمک به شماست.سعی کنید رفتار ها و طرز فکر مردونه رو در خودتون تقویت کنید‌.من همسرم بهم خیانت کرد و هزار بدی دیگه ولی فقط به خاطر اینکه من حس مردونگی رو ازش می گیرم باعث شده برام همچنان جذابیت داشته باشه.