به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 اسفند 97 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    31

تشکرشده 10 در 9 پست

Array
    سلام.دوستان با ناامیدی دارم پیامم رو ارسال میکنم چون از دیشب میگه به ماکسیمم‌پست رسیدم.
    در مورد درخواست تعیین تکلیف هیچ چی نمی دونستم.حالا در موردش تحقیق می کنم و اگر وضعیت به همین صورت ادامه پیدا کنه بیشتر از یک‌ماه صبر نمی کنم و دست به کار میشم
    علت تعلل خودم و موندن تو این شرایط اینکه خواستم به خودم فرصت بدم چون روزهای اول جدایی به شدت می خواستم جدا بشم و یک درصد فکر نمی کردم می تونم به این زندگی ادامه بدم ولی بعد از گذشت یکی دو ماه احساسم تغییر کرد و دلم می خواست فرصت دوباره به هم بدیم
    الان تو شرایطی هستم که نه دلم می خواد ازش جدا شم و نه در خودم می بینم بتونم برگردم و همه چیز رو فراموش کنم...بخصوص الان که همه خانوادم متوجه شدن اون حاضر نیست دنبال من بیادش و خیلی سرافکنده شدم
    در مورد جدی بودن مشکل جنسی...راستش اونقدر جدی نبوده
    همسرم از یک مورد به شدت ناراضی بود و می گفت که ریشه همه مشکلات ما همین بوده و اون نفرت از مادرم هستش
    حتی آرزوی مرگش رو می کرد و می گفت اگر بمیره نه تنها ما بلکه بشریت راحت میشه
    مورد دوم نفرت ایشون از باجناقش بود
    که البته من هیچ وقت علت نفرتش از مادرم و دامادمون رو نفهمیدم!!!!
    و اینکه انقدر بی پروا و علنی به مادر بد و بیراه می گفت برام غیر قابل تحمل بود
    اصلا نمی خوام به روابط مادرم و همسرم بپردازم فقط در همین حد بگم که روابط کاملا نرمال بود به ظاهر و هیچ وقت دچار بگومگو لفظی هم نشدن نه با مادرم و نه با دامادمون

در وهله بعدی شکایتش از رابطه جنسی بود که البته زمانی که باهاش منطقی صحبت می کردم می گفت تو این رابطه هم تو مشکلی نداری و خیلی وقت هام عالی هستی ولی من چون از مادرت خوشم نمیاد سر تو خالی می کردم و اعتماد به نفست رو می گرفتم

در مورد اینکه تمایلات خاصی داشته باشه...بله روابط رمانتیک و با احترام رو دوست نداشت.و من با این چیزها مشکل داشتم دوست داشتم احترامم حفظ بشه
    و از نظر اعتقادی هم من نجسی برام مهم بود و ایشون اصلا اهمیت نمیداد اکر تخت و فرش نجس بشه.

شایسته عزیز ممنونم از پستت راستش من ایرادم این بود که یای زیادی داشتم و لی این بلد نبودن در مورد خود ایشون هم صادق بودش و شناختی رو احساسات من نداشت.منون از وقتی که گذاشتی در مورد یکه تازی درست گفتی
    ویرایش توسط k.aram : یکشنبه 16 مهر 96 در ساعت 22:13

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)