به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 417 در 195 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط جوادیان نمایش پست ها
    سلام

ممنون از خانم میس بیوتی عزیز

و اقای باغبان که نظرات و راه حل هاشون برام مفید واقع شد..

مخصوصا این جمله که نمیدونم کدوم یک از دوستان برام نوشتن با این مضمون ( خانمتون نباید حس کنن شما با خونوادتون در یک جبهه و تیم قرار گرفتین) خیلی بدردم خورد..

خانم بهاره از نظر شما هم تشکر میکنم و میدونستم از اون حرفم برداشت درستی نخواهد شد..چون فقط برای خودم قابل درکه

علت تند جواب دادنتونو نمیدونم..با راهنماییه دوستان کم کم دارم راه حل هارو عملیش میکنم ..من بعد اون ماجرا به خانمم نزدیک شدم .. دیشب شیرینی گرفتم میوه خریدم و کلی خوش گذروندیم..

براش اس ام اس عاشقانه فرستادم و ...

"لطفا با دخالت دادن احساسات راهنمایی نکنین..خانم بنده هم بی تقصیر نبودن.."

جناب جوادیان، سلام

متاسفم که لحن جملات من به نظرتون تند رسیده. قصدم فقط بیان دیدگاهم در مورد مشکل شما هست. به هر حال من نه شما رو می شناسم و نه خانم و خانوادتون. نظر من بر اساس برداشتم از نوشته های شما در این تاپیک هست.
    معمولا در بروز یه مشکل همه درصدی مقصر هستن. حالا کم و زیاد داره. قصد طرفداری از همسرتون رو ندارم. اینجا فقط با شما میشه صحبت کرد. نه با خانم یا خواهرتون.

من هم در جایگاه عروس هستم و هم دختر خانواده. برای همین حتی اگه از روی احساسات هم راهنمایی کنم سعی می کنم هر دو طرف رو درک کنم. در هر حالتی فکر می کنم که تعادل بهترین راه حل هست. نه رفتار همسرتون رو می پسندم که به خواهرتون توهین کردن و نه حرفای خواهرتون در مورد خانمتون. نه دلایل شما برای انجام دادن همه کارها و کمک نگرفتن از بقیه. برای همین میگم هیچ کس منطقی (در مورد رسیدگی به مادر هست) رفتار نمیکنه.

امیدوارم مادرتون سریع تر بهبود پیدا کنن.

2. کاربر روبرو از پست مفید بهاره جون تشکرکرده است .

جوادیان (چهارشنبه 19 مهر 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 تیر 97 [ 23:45]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    77

تشکرشده 116 در 61 پست

Array
    با سلام خدمت آقای جوادیان قبل از هر چیز متاسفم بخاطر بیماری مادرتون و انشالله که هر چه سریعتر حال ایشون رو به بهبودی بره.

آقای جوادیان عزیز این شرایط ناگوار معمولا برای همه خانواده ها پیش میاد و معمولا یکی از پسرهای خانواده بیشتر از بقیه به پدر و مادر خودش اهمیت میده (معمولا پسر ته تقاری) و بقیه کنار میکشن و یا کمتر توجه میکنند. که باز خدا رو شکر و گرنه تکلیف این سالمندان بی گناه چی میشد من واقعا تعجب میکنم جدیدا مد شده تو خونه ها از حیوانات خانگی نگهداری میکنن و انواع رسیدگی ها بهشون میشه اما این سالخوردگان که فرشته های زمینی اند و برای ما زحمت کشیدن رو فراموش میکنیم.

آقای جوادیان من احساس میکنم شما و همسرتون توی این قضیه خیلی بی سیاست عمل کردین چون شما این شرایط حتی میتونستین به نفع خودتون استفاده کنید. ببینید ما دقیقا تو شرایط شما هستیم و شوهر منم دقیق مثل شماست اما اون همیشه از بی توجهی های سایر اعضا گلایه میکنه و من تازه دلداریش میدم اگه میخاست دفاع کنه شاید مثل همسر شما گارد میگرفتم ولی من و اون دقیقا با هم توی جبهه علیه اونها هستیم و همسرم همیشه تو جمع ها کلی تیکه بارونشون میکنه و حتی گاهی مواقع که نمیرسه کاری انجام بده مستقیم و رک ازشون میخاد که اونها هم همکاری کنند.

به همین خاطر هیچوقت فکر نمیکنم که داره از شوهرم سواستفاده میشه و برعکس به چشم یک انسان مسئولیت پذیر بهش نگاه میکنم و همیشه دلداریش میدم که عیبی نداره جای دوری نمیره عوضش دعای خیره اونهاست که همیشه تو زندگیمونه و واقعا هم همینطوره که عجیب این دعای خیر تو زندگی ما تاثیر داشته چون علیرقم اینکه همسر من خیلی دیرتر از بقیه برادراش سرکار رفته و ما زندگیمون رو از صفر شروع کردیم و روی پای خودمون ایستادیم اما شاید بگم ما 10لول از اونها جلوتریم و اصلا قابل مقایسه نیست با بقیه برادراش.
    و در آخر به همه خانما توصیه میکنم با این قضیه کمی ملایم تر کنار بیاییم اشکالی نداره که گاهی همسرمون رو که روزی پسر اون خانواده بوده و اون پدر و مادر براش تلاش کردن و به اینجا رسوندنش و در اختیار ما گذاشتن، رو بزاریم که مال اونها باشه و به اونها رسیدگی کنه هر چند ممکنه کمی عرصه برای خودمون تنگ بشه.
    با تشکر

4. 2 کاربر از پست مفید masamasa تشکرکرده اند .

ترنم بهاری (چهارشنبه 19 مهر 96), جوادیان (چهارشنبه 19 مهر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)