شما میگید بعد از شکایت کردن و در یک سال گذشته ایشون تقریبا خودش رو کنترل کرده. در واقع یا تغییر کرده یا از ترس قانون مراعات میکنه. ولی خود شما هنوز در گذشته به سر می برید. انگار دوست دارید از خودتون و ایشون انتقام بگیرید. احساس مظلومیت می کنید و الی آخر.خب این ها کمکی به حل مشکل نمی کنه. شما ببینید چی میخواهید. احساس همدردی کاربران رو میخواهید؟ میخواهید انتقام گذشته رو بگیرید؟ یا میخواهید اول خودتان و بعد اگر بشه زندگی تان رو درمان کنید.
شوهر شما هرچی بود و هست به خودش مربوطه. شما خودتون و بچه تان را نجات بدید. برای اینکار اول باید خودتون رو نجات بدید. در وضعیت فعلی مشکل اول شما خود "شما" هستید و نه شوهر یا افراد دیگه. خودتون رو ازدست "خود افسرده و در گذشته مانده" نجات بدی. از گذشته بیرون بیائید و به فکر آینده باشید و برای اینده و متناسب با آن عمل کنید.
"منظورتون اینه که برم پیش روانپزشک ودارو مصرف کنم؟
والا مشاوری که دوهفته پیش رفتم پیشش گفت چرا برای عصبانیتت رفتی دارو گرفتی ویه آدم قرصی شدی"
نمیدونم مشاورتان مشاور خانواده، روان شناس یا چی بوده. ولی هر کی بوده بی اندازه بی شعور و بی سواد بوده. بی شعور بوده برای اینکه روی مریض اسم می گذاره و اون رو ازنظر روحی برای مراجعه به دکتر (حال یا آینده) از حرف مردم می ترسونه. و بی سواد بوده چون مشکل شدید عصبی بودن شما رو نفهمیده. یا شاید هم فهمیده نخواسته مریض و پول ویزیتش رو ازدست بده. متاسفانه از این نوع مشاورها و دکترها زیاد هستند.
بله شما الان شما نیاز به روان پزشک (با روان شناس اشتباه نگیرید) نیاز دارید. هم اینجا و هم قبلا خیلی براتون توضیح دادم.
الان هم روح شما نیاز به درمان داره و هم جسم تان که آسیب دیده. منظور از جسم سیستم های عصبی و غیرعصبی تان است که آسیب دیده اند. این ها با کتاب خواندن یا مشاوره درمان نمی شوند همانطور که سر درد یا مشکلات مثلا تنفسی با مطالعه و مشورت صرف خوب نمی شوند. باید ریدنظر دکتر وان پزشک دارو مصرف کنید و مهم تر از آن تا آخر ادامه بدید.
مطالب چند ارسال رو که براتون فرستاده بودم رو مجددا بخوانید.
ار بقیه دوستان هم تقاضا می کنم ابتدا مشکل اصلی، عمده و فعلی مراجع رو درنظر بگیرند و بعد راهنمائی بدند. اینکه گذشته چطور بوده با تغییر نسبی شرایط و رفتار همسر ایشون در حال حاضر خیلی اهمیت نداره. کمک شون کنید از گذشته بیرون بیان و خودشون رو درمان کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)