سلام آقا مهدی
یه تکنیک اینه که لبخند بزنی. وقتی همسایه اومد به سمتت و اعلام آشنایی کرد لازم نیست کار خاصی انجام بدی. میتونی با لبخند بگی خوشبختم و به چهره اش نگاه کنی و اجازه بدی طرف مقابل ادامه گفتگو رو در دست بگیره و شما هم هرجمله کوچکی که به ذهنت اومد میتونی در جواب بگی. مکث و لبخند در این جور مواقع خوبه.
تمرین کن ؛ حتی وقتی نتونستی واکنش مناسبی بدی برای خودت صحنه مکالمه رو تکرار کن و سعی کن دیالوگ ساده و مناسبی برای اون موقعیت انتخاب کنی.
با خودت مهربون باش و این ویژگیت رو بپذیر.هیچ آدمی کامل نیست.
به جنگ با خجالتی بودن نرو بلکه با پذیرشش به طور مناسب و قدم به قدم روش کار کن. اگر این ویژگی خودت رو بپذیری دیگه در برابر دیگران احساس شرمساری نداری که چرا واکنش مناسبی ندادم و دیگران هم آنطور که هستی میپذیرندت. علاوه بر اینها اگر فشار رو از خودت برداری و به طور راحتی خجالتی باشی کم کم از محیط و با تمرین همه چی رو یاد میگیری.








علاقه مندی ها (Bookmarks)