نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
سلام
میشه تمام معیارهاتون رو به طور کلی برای ما بنویسید ؟
توی صحبتاتون دو مورد رو متوجه شدم یکی قد یکی سن .... در مورد قد باید بگم قد 190 برای یک پسر توی کشور ما تقریبا قد خیلی بلند محسوب میشه در صورتی که نرمال قد پسر تو ایران حدود 180 تا 185 حتی کمتر هم زیاده و بر همین اساس قد خانوما هم حدود 160 تا 165 حتی کمتر زیاده .... شما توی این رنج نیستید تعداد دختران قد بالای 170 یا 175 اونقد زیاد نیست ... مشکلی که خیلی از دخترای قد بلند هم دارن و معمولا قدشون نزدیک به طرف مقابلشونه و براشون جالب نیست. پس در واقع شما قدتون از نرم یخورده بالاتره

در مورد سن هم اصلا متوجه نشدم که چرا گفتین بالای 25 قبول نمیکنین. شما 31 سالتونه بین 25 تا 31 6 سال فاصلست در واقع درستش اینه که شما دختری بین 25 تا 30 انتخاب کنین نه کمتر از 25 .. چون در اصل تفکرش با شما فرق داره ..

بنظرم تا اینجا مطالبات شما هم زیاد معقول نبوده ..
اگر میخواین به نتیجه برسین معیارهای دیگتون رو عنوان کنین اونوقت ثابت میشه که مشکل شما شانس نیست بلکه طرز فکرتونه
سلام
بزارید من معیار هایی که تو ذهنم هستو بازگو کنم
هر چیزی یه سلسله مراتبی داره وقتی صحبت از ازدواج میشه شما اول نمیتونی 6 ماه وقت بزاری اخلاق خانواده و.... طرف مقابلو بسنجی بعد تازه به این نتیجه برسی که از نظر ظاهر به درد هم نمیخورید و خداحافظ
یعنی از اخر نباید شروع کنید اگه از یکی خوشتون نیومد دیگه تمومه هرچی که میخاد باشه چه خوب چه بد پس اول از ظاهر شروع میشه
قدشون 165 به بالا اصلا چاق نباشن
ترجیح میدم پوستشون روشن باشه چهره هم در حدی که به دلم بشینه این از ظاهر
تحصیلات که اینروزا همه حداقل لیسانس دارن
خانواده هم اصلا پول و اینچیزا واسم مهم نیست فقط خانواده ای با ابرو باشن درست فرزندشونو تربییت کرده باشن
اخلاق خود دختر هم دوست دارم مهربان منطقی با فهم قدر شناس و احترام گذاشتنو بلد باشه
اینم معیارای من البته روی کاغذ

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
سلام

وقتی شما یک دختر رو میبینی و در عرض
30 ثانیه !!! تشخیص میدی که ایشون برای شما خوبه یا نه ( برای یک عمر زندگی) یعنی صرفا داری به ظاهر توجه میکنی و تمام.شما فقط و فقط دنبال جذابیت طرفت هستی و جذابیت چیزی نیست جز زیبایی.به نظر من فعلا برای ازدواج دست نگه دار.چون معیارهای خوبی نداری برای یک عمر زندگی....
منم شاید اگر برم جلو اینه خودم به خودم بگم به به !! چه ظاهر خوبی دارم و با یکم ارایش از نظر اطرافیانم بشم یک زن فوق العاده زیبا.اما یکم که ریز بشم در جزییات ظاهریم و شاید نظر 4 تا مرد رو بپرسم بگن نه همچین قشنگم نیستی از نظر ما....
حتی وقتی اخلاق خودمو نگاه میکنم خیلی وقتا به خودم نهیبم ممکنه بزنم که فلان اخلاق چهره منو زشت کرده...

اگر شما واقعا از بر هستی که اخلاق و ..موندگار تره پس چرا در عرض
30 ثانیه تشخیص میدی فلانی به درد زندگی میخوره با نه ؟!
ضمن اینکه برادر خوبم اینم اضافه کنم چیزی که در ذهن شما شکل گرفته (معیار زیبایی) سفت و غیر قابل تغییر شده و حالا اگر ما اینجا هزار بارم بگیم اخلاق اخلاق اخلاق شما بازم سر موضع خودت خواهی ایستاد.

یه داستان کوتاه رو بخون :
دایی من یک مرد فوق العاده زیبا و قد بلند و چشم رنگی و تناسب اندام و پزشک فوق تخصص و خونه و ماشین انچنانی و .....بود.خلاصه همه چیز تمام.واقعا هر مرد و زنی مبهوت زیباییش و اخلاقش میشد.حدود سی سال پیش به گفته مادرم داییم خواستگار های زیادی داشت !!( اون موقع که اصلا معقول نبود ابراز علاقه زن به مرد).حتی یکی از دخترای زیبا و پولدار اون زمان که دندانپزشک بود از فرانسه تحصیلش رو رها کرد بخاطر دایی من اومد ایران و هر روز با پیکان صفر !! جلو در خونه مادربزرگم اینا می ایستاد تا دایی من رو ببینه و بتونه دلش رو ببره....بگذریم.
از قضا دایی بنده خیلی هم خواستگاری میرفت و به شدت هم سخت پسند بود.حدودا 300 مورد خواستگاری رفته بود و در سن 35 سالگی خسته و کوفته و نا امید بهش یه موردی معرفی شد و اونم که از همه خسته شده بود پذیرفت و ازدواج کرد.حالا این خانم مشخصاتش چی بود : سواد پنجم ابتدایی،قد 150، وزن 80،ظاهرش هم فوق العاده ساده و یکمی هم میشه گفت نا زیبا ! هیچوقتم خوشبخت نشدن و همیشه درگیر دادگاه و ...بودن.الانم با وجود دو تا بچه و داماد و نوه و ...هرکدوم تنهایی دارن زندگی میکنن.

این رو برات گفتم که بدونی غرور ادم رو میزنه زمین.یکمی دست از معیار زیبایی ات و تشخیص 30 ثانیه ای بکش !! اگر ظاهر طرفت 60 درصد هم اوکی بود زوم کن روی اخلاقش .زن با یک زایمان کلی شکسته میشه.چاق میشه.تمایلات جنسیش کم میشه و پوستش لک میاره و .... اینم برای همه زن هاست حتی زن های زیبا ....

مریم خانم عزیز چرا دقت نمیکنید!!؟؟
شما فرمودید اگه به دلت ننشست ادامه بده شاید خوشت اومد منم عرض کردم اگر کسی 30 ثانیه ببینم میفهمم از قیافش فقط خوشم میاد یا نه
که اگه نیومد صد سالم بریم بیایم نظرم عوض نمیشه و اینم نه اینکه بفهمم زن زندگیه یا نه فقط و فقط پسند ظاهر
بعد از اون ادم میره زوم میکنه روی بقیه قضایا

نقل قول نوشته اصلی توسط عسل28 نمایش پست ها
سلام دوباره
اقای محترم چرا مورد بالای 25 سال مورد قبولتون نیست . مگه شما خودتون کم سن و سالی دارین
بقول مریم جان هر کسی بره جلو آینه خودشو خیلی خوشگل میبینه

هیچکسی به ماست خودش ترش نمیگه

شاید اینقدر که شما خودتونو زیبا تصور کردین اینجوری هم نباشه
مثلا خود من از پسر خیلی قد بلند خوشم نمیاد حس میکنم نردبانه و خجالت میکشم کنارش راه برم چون همه نگاه میکنن

البته جسارت نباشه اما خواستم تلنگری باشه تا خودتونو از بقیه برتر نبیبنین
شاید چیزایی که بنظر خودتون محاسن تون هستن برا بقیه عیب هم به حساب بیاد

شما کاملا یک پسر عادی هستین و بسیار خود شیفته که با شناختی که من از دخترا دارم از این خصلت متنفرن حتی اگه اون پسر خیلی عالی هم باشه

لطفا به یه روانشناس مراجعه کنین
بنظرم شما خودشیفتگی دارین
و این برا آیندتون خطرناکه . موفق باشین

دیگه بلاخره دوست دارم 5 یا 6 سال اختلاف سنی داشته باشیم
بنده اصلا خوشکل نیستم مگه مرد باید خوشکل باشه!!؟؟مرد باید جذاب و خوشتیپ باشه
تا جایی که من متوجه شدم خیلی از دخترا دوست دارن شوهرشون نردبون باشه
من گفتم عادی نیستم ؟
گفتم برترم؟
اگه یه روزم فقط منو میشناختین اینو نمیگفتید که خودشیفته ای
بنده رفتم جایی خواستگاری من نظرم منفی بود دیگه زنگ نزدیم بعد یه هفته مادر دختر زنگ زد به خواهر من گفت دختر من خواستگار زیاد داره ولی ما نظرمون روی داداش شماست
یا هر کسی به من میرسه نزدیک ترین دختر دم بختشونو به من معرفی میکنن چون میدونن طرفشون کیه
ولی اصلا یه ذره هوا ورم نداشته

نقل قول نوشته اصلی توسط آناهید. نمایش پست ها
آقای هومن سلام مجدد.هر ادمی براساس طرز فکر و اصول و شخصیتش یه راهیو برای زندگیش انتخاب میکنه.اگر راهی درست باشه اما مشکل تر,باید به درست بودنش شک کنیم ؟یا به ادمایی که دارن راه اشتباه اما کم هزینه ترو طی میکنند غبطه بخوریم؟درست ترین راه برای شما از نظر من اینه که معیارهاتونو تعدیل کنید و بعد با میارهای تعدیل شده و منطقی تر دنبال مورد مناسب بگردید.البته شما مختاری که هر راهی رو که خودتون درست تشخیص میدید طی کنید.فقط بدونید که همه چیز رو نمیشه در کنار هم داشت.یه موضوعی که خیلی تو نوشته هاتون مشهودِ حالت همه یا هیچه.مثلا:همه دخترهای خوب تا 22 سالگی ازدواج کردن.همه مردای متاهل یه مدلن.من با هیچ دختر زیبایی موقع خواستگاری برخورد نمیکنم در حالی که وقتی میرم بیرون همه خوشگلند.این دنیا دنیای نسبیت هاست انقدر صفر و یک نیست پس صفر و یک نبینیدش.موفق باشید
باور کنید فعلا واسه ما شده صفر و یک همینه که باعث تعجب من شده
راسیتش من ادم خرافاتی نیستم