به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 05 [ 12:38]
    سطح
    96
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    سلام
    راستشو بخوای توی یه شرایط منطقی احتمالا حق با شما می تونست باشه
    ولی باید توجه کنی که توی رابطه با خانواده شوهر معمولا منطق حکم نمی کنه

منطق میگه خانمی که سن بالاتر داره باید خطا کمتر بکنه و احیانا اگر خانم کوچکتر اشتباهی مرتکب شد ببخشه ولی واقعیت اینه که توی ایران عروس باید کوه صبر و تحمل باشه باید هرچیزی شنید باز هم لبخند بزنه و وانمود کنه اتفاقی نیفتاده

اگر میخوای زمانی که مادرشوهرت خونتونه زجری که می کشی فقط مربوط به همون زمان باشه و سردی و قهر و مشکلات بعدش رو حداقل نداشته باشی مجبوری ظاهر رو حفظ کنی و این رو هم در یاد داشته باش که شما تنها نیستی و تعداد زیادی از خانمهای ایرانی با این سیستم غیر منطقی دارن زندگی می کنن

من در مورد خودم بخوام برات بگم، خوشبختانه مادرشوهرم خانم خیلی خوبیه و تنها اشکالش اینه که تحت تاثیر دختراش قرار می گیره ولی در کل میشه باهاش کنار اومد
    ولی دو تا خواهر شوهر لوس عصبی و خودخواه دارم که البته اخلاقهاشون حالت سینوسی داره یعنی همیشه همیشه هم بد نیستن ولی یه وقتایی انقدر عجیب و غیر قابل تحمل میشن که دوست داری زودتر از دستشون فرار کنی. چیزی که وجود داره اینه که بیشتر وقتا یه پاسخ مودبانه به حرفهای غیر منطقیشون نمی تونم بدم یعنی اصلا توی اون لحظه حضور ذهن ندارم
    اوایل که کلا هیچ عکس العمل واضحی نشون نمی دادم هیچی و همه ناراحتی همینطور توی ذهنم می موند حتی به همسرم هم نمی گفتم

الان همسرم به این نتیجه رسیده که خواهراش خیلی خودخواه و عصبی هستن البته نه اینکه خدای نکرده حتی یک بار بهشون بگه این مدلی رفتار نکنید فقط به من میگه من نگران خواهرام هستم با این اخلاقهاشون آیندشون چی میشه
    مثلا میگه خواهر بزرگم اگه عروس بیاره چه روابط بدی با عروسش پیدا می کنه و ...
    یا در مورد خواهر کوچکش میگه این اگه ازدواج کنه در کمتر از یک ماه طلاقش میدن با این اخلاق و رفتارش

با همه این احوال به شدت بهشون احترام میذاره و امکان نداره حتی یک بار عکس العمل نشون بده به بدرفتاریهاشون حالا این بدرفتاری با هر کس که باشه
    فقط در مورد بچه ها حساسه اگر ببینه دارن به یکی از بچه ها حالا چه بچه خودمون چه بچه برادراش زور میگن حتما بهشون میگه این رفتار اشتباهه، البته باز هم با یه لحن توام با احترام

کلا خواستم بهت بگم که توقع حمایت از همسرت نداشته باش حتی در شرایطی که کاملا هم حق با شماست
    باید به فکر باشی عکس العمل هایی رو انتخاب کنی که هم خودت کمتر عذاب بکشی و هم اثرات عکس العمل هات تا مدتها توی زندگیت نمونه

اگر پاسخ محترمانه و نه پرخاشگرانه به ذهنت می رسه می تونی اون رو به زبون بیاری ولی گاهی انقدر حرفهایی که زده میشه مسخره و سطح پایین هست که باید آدم خیلی سطح خودشو بیاره پایین که جواب اون حرفها رو بخواد بده

مثلا میتونی تحمل کنی ولی بعدا با ذکر چند مثال که همسرت هم در اون صحنه ها حضور داشته به همسرت بگی برای اینکه آستانه تحمل من در حال رد شدن هست بهتره از این محله بریم. می تونید محلی دورتر به منزل مادرشوهر برای زندگی انتخاب کنید که برخوردها کمتر بشه.

ولی نکته دیگه ای هم که میخوام بهت بگم اینه که اگر اول ازدواجت هست یه مقدار صبر داشته باش و بذار که شوهرت خودش به این نتیجه برسه که برخی رفتارهای خانوادش غیر منطقی هست و از طرفی با گذشت زمان رابطه عاطفیش با شما قویتر بشه و یه مقدار بپذیره که شما عکس العمل نشون بدی به حرفها. حالا شاید خودش حرفی نزنه ولی حداقل از عکس العمل شما ناراحت نشه
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

2. 3 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

mercedes62 (سه شنبه 30 آبان 96), میس بیوتی (چهارشنبه 01 آذر 96), بی نهایت (چهارشنبه 01 آذر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)