سلام
تسلیت میگم بهتون
دقیقا چی شد که در نگاه اول انقدر از ایشون خوشتون اومد؟
من حدس میزنم که شما کمی عجول هستین زود و در یک نگاه دل میبازین و زود هم با مثلا کوچکترین اتفاق یا نشانه ای که شاید اصلا هم مهم نباشه سرد میشین.
اگر مشکل فقط ویژگی های ظاهری این خانم هستن این ویژگی ها قبل از عقدتون هم دیده میشدن مثلا قد و تیپ چیزی نبوده که یک مرتبه دیده بشه و یا یک مرتبه در نظر شما فاکتور مهمی بشه درسته؟ فکر میکنید چرا یک مرتبه این مسائل براتون انقدر مهم شدن؟ آیا دچار تکرار و روزمرگی در رابطه تون شدین که این احساس بهتون دست داده؟ آیا دنبال تنوع و لذت بیشتری میگردین که خانمهای دیگه رو میبینین و با همسر خوبتون مقایسه ش میکنید؟ آیا حالا که همسرتون رو به دست آوردین و دیگه تقلایی برای گرفتن جواب مثبت نباید بکنین براتون جذابیت رابطه از بین رفته؟ با خودتون صادقانه فکر کنید که کدوم یکی از این مسائل صحت دارن؟ و چه کار میشه برای حلش کرد؟ زود و ساده همه چیز رو نبازین.
دوست عزیز هیچ رابطه عاشقانه ای از روزی که میفهمیم این شخص همون آدم مورد نظر ماست (در مورد شما از همون روز اول) ثابت نمیمونه ممکنه این احساس عشق رشد کنه ممکن هم هست حتی کامل از بین بره. این بستگی به خود ما داره که به رابطه و عشقمون برسیم یا عشق رو به حال خودش رها کنیم و مثلا دنبال تنوع و لذت های بیشتر بگردیم و یادمون بره برای عشقمون چه سختی هایی متحمل شدیم یا قبل نبودنش چقدر غمگین بودیم و قدرشو ندونیم که در این صورت دیر یا زود باید منتظر از دست دادن خیلی چیزها باشیم.
یک کاغذ بردارین و همین الان ویژگی های مثبت خانمتون رو روی اون بنویسید چه ظاهری و چه اخلاقی و بعد به اهمیت هرکدوم نمره بدین مثلا وفاداری خانمتون یا اخلاق خوبش یا مهربونیش یا ظاهر آراسته ش و... هرچقدر براتون مهم هست به هرکدوم نمره بدین. یک طرف دیگه کاغذ ویژگی های منفی خانمتون که گویا همشون ظاهری هستن رو بنویسید و به اونها هم مطابق با اهمیتشون نمره بدین نمره های مثبت رو با هم و منفی هارو با هم جمع کنید و دو نمره کل رو با هم مقایسه کنید. ببینید آیا هنوز هم پرپشت نبودن مو معظل مهمیه؟ هزار راه چاره برای قد کوتاه (اگر قد همسرتون کوتاه هست) کم پشتی مو و رنگ پوست و تغییر ظاهر و تیپ هست ولی فکر میکنید برای کسی که مثلا ذات بدی داره یا وفا نداره یا بداخلاق هست هم به همین سادگی میشه راه حلی پیدا کرد؟؟
نگاه تنوع طلب و مقایسه ای و ایده آل گرایانه رو بذارین کنار همسر شما یک انسانه و مثل همه آدم ها ایراد داره همونطور که من و شما هم داریم همونطور که اون خانمهایی که در خیابون نگاه میکنید دارن چه بسا ایرادات دیگران بیشتر هم باشه. خودتون رو جای همسرتون بذارین آیا دوست داشتین همسرتون شمارو با مردهای خوش هیکل تر و بهتر در خیابون مقایسه کنه؟ مسلما نه! جلوی نگاه و مقایسه تون رو هرچه سریعتر بگیرین اگر که نمیخواین در آینده این تبدیل به عادتتون بشه یا رابطه تون مشکلات جدی ای براش پیش بیاد. نه این رابطه که حتی اگر با این خانم بهم بزنید با نفر بعدی دوباره همین مشکل رو پیدا میکنید چون نگاهتون مقایسه ای و ایده آل گرایانه میشه.
برای داشتن رابطه عاشقانه هم باید تلاش کنید. عشق نیاز به مراقبت و رسیدگی مداوم داره.
این بار که با همسرتون بیرون رفتین به جای نگاه به این و اون همه توجهتون رو به ویژگی های مثبت همسرتون که یادداشت کردین بدین و ببینین آیا باز هم میشه عاشقش نبود؟
اینو از من داشته باشین اگر امروز قدر داشته هاتون رو ندونین فردا باید حسرت از دست دادنشون رو بخورین.
بهرحال به نظر من تا زمانی که نتونستین این مشکلتون رو حل کنید که شاید ربط چندانی هم صرفا به این خانم نداشته باشه و به درون خودتون برگرده با این خانم زیر یک سقف نرین.








علاقه مندی ها (Bookmarks)