نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
سلام

شما میگید این دختر خانم درحالت عادی از مترو استفاده نمی کنه ولی مواقعی که با اون آقا هم مسیر میشند همراه ایشون با مترو رفت و آمد می کنند. درحالیکه به شما اجازه نمی دند براشون ماشین بگیرید یا خودتون برسونیدشون؟
امیدوارم اشتباه فهمیده باشم وگرنه شما باید درمورد ازدواج تون با این خانم دقت بیشتری داشته باشید. بچه سال هم نیستند که بگم متوجه رفتارشون نمی باشند.

پیشنهاد می کنم خودتون یا فردی مورد اعتمادتون یه مدت این دو نفر رو هنگامی که با هم هستند زیرنظر داشته باشند ببینید نوع رفتارشون با هم چگونه است؟
در هرحال خودتون مستقیم با دختر طرف نشید چون ممکنه خبری نباشه و حساسیت بیجا ایجاد کنید. مادر یا خواهرتون بهترین گزینه ها هستند

موفق باشید.
سپاس فراوان بابت همکاری که داشتین در این پست...
دوست گرامی این موارد رو هم در نظر بگیرین که شاید ایشون فکر کنن بنده قصد تحمیل نظر خودم رو دارم و قصد داشته باشن رو عقیده ی خودشون پا فشاری کنند. و موضع گیریشون به همین دلیل باشه. اینکه اجازه نمیدن من براشون ماشین بگیرم هم شاید به خاطر تعارف یا این مسائل باشه. چون معمولا چنین مواقعی تعارف میکنند. چون ایشون هنوز همسر بنده نیست خیلی کم از این تعارف ها میکنه خیلی وقت ها...
چیزی که در اصل برای من مهم است اینه که آیا نفس این کار درست هست؟ آیا من به اشتباه به ایشون هشدار دادم؟ آیا حرفی که میزنم اشتباه هست؟ آیا حساسیت بنده بیش از اندازه هست؟ چون خودم هر طور فکر میکنم این کار با عرف اجتماعی هیچ کشوری سازگار نیست. و روابط یک سری قوانین نانوشته دارند که باید رعایت بشه. میخوام از بیرون یکی که در این قضیه دخیل نیست یه نگاهی به این قضیه داشته باشه و راهنمایی کنه. اگر هر گونه نقدی به بنده در این مورد وارد هست واقعا خوشحال میشم بدونم. دوستان در این مورد واقعا راحت باشن.
@Ye_Doost : از شما هم خیلی ممنونم که مشارکت میکنین در بحث...ازتون تقاضا دارم با نظر گرفتن همه این موارد نظر خودتون رو بگین...هم شما هم بقیه ی دوستان...