سلام دوستانم
آذر میدخت عزیز ممنون بابت تعریفتون ایشالا که لیاقتش رو داشته باشم . عزیزم هر کسی با توجه به شرایط زندگیش و روحیات همسرش رفتار متفاوتی داره خوب همسر من اصلا طاقت دو روز قهر منو سر خونه بابای من و بابای خودش نداره و بیشتر جبهه میگیره و آخرش هم میگه همین که من میخام خوب منم که دنبال ناراحتی و شر تو زندگیم نیستم مجبورم اینجا پا روی نظر خودم میزارم ولی همین آقا جای دیگه طوری برخورد میکنه و برام مایه میزاره که شاید کمتر مردی اینکارو بکنه.
ولی در کل مهربونی تو زندگی خیلی خوبه حتی اگه طرف های مقابلت هم سوء استفاده کنن ولی همین آرامشی که خودت داری و وجدان راحت برای من کافیه خدا هم که همیشه کنارمون هست.
دوست عزیزم بابت همسر صبورت خدارو شاکر باش و همین که الان متوجه رفتارت شدی عالیه ولی سعی در برطرف کردن عیوبت داشته باش تو زندگی فرصت برای جبران زیاد هست ایشالا همیش لبت خندون و دلت شاد باشه
همین آقای من که دو روز پیش سر خونه خریدن من اون حرف ها رو زد و یه هفته زندگی رو تلخ کردیم حالا دیشب رفته پای معامله خونه ای که علاوه بر کل پس اندازمون باید ماشین رو بفروشیم و مقداری هم چک برای عید بدیم .منم به توصیه فرشته مهربون فقط میگم هر تصمیمی خودت گرفتی من حرفی ندارم. میخام بگم ما آدم ها مخصوصا خودم خیلی آشوبگر هستیم انگار نه انگار خدایی ناظر بر همه چیز هست . فقط خدا کنه از این اتفاقات درس بگیریم

علاقه مندی ها (Bookmarks)