سلام مریم جان
ازخوندن تاپیک شماواقعاناراحت شدم وبراتون آرزوی سلامتی وشفای عاجل دارم ممنونم که برام نوشتید
راستش تاپیک های قبلی من بیشترشون مال قبل ازبچه دارشدن بودن بعدازبدنیااومدن دخترم شرایط واقعافرق کرده خیلی مسائلی که باعث دلخوری ودعوابین مامیشدبعدازتولددخترم بی اهمیت شدن طوری که الان فکرمیکنم میبینم سرچه مسائل کوچیکی ماباهم بحث میکردیم یامثلا خودمن یه اخلاق بدی که داشتم کش دادن دعوابوداما ازوقتی دخترم اومده دیگه وقتشو ندارم اینقدرکل کل کنم پیام بدم زنگ بزنم یاوجوددخترم باعث میشه ماباهم حرف بزنیم دلخوری هازودتموم بشن ولی قبلا یکی ازبزرگترین گله های شوهرم این بودکه من دعوارو خیلی کش میدم
بعدازبدنیااومدن دخترم مشکل جدیدی پیش اومده که قبلا نبودیاخیلی کم حس میکردم اونم سردی تورابطمونه درسته خیلی دعواداشتیم امارابطمونم گرمتربودالان شایدرابطه مامنطقی تروآروم تر شده ولی اون گرمای سابقو نداره باهم خوبیم هاولی اون حس علاقه ازطرف من کمترشده خودم که حس میکنم بنظرم شوهرم زیادفرقی نکرده هنوزمحبتشوداره من سردشدم مثلا ماعادت داشتیم موقع رفتن شوهرم به سرکاریابرگشتنش همدیگرو میبوسیم ولی من نمیرم طرفش اکثراوقات شوهرم میادطرفم
یاشبا که شوهرم میادخونه دوست دارم بچه رو نگه داره من راحت برای خودم کارموردعلاقموانجام بدم گوشیمو بگیرم دستم یه استراحتی کنم حتی شبادوست ندارم ظرف بشورم به زور اینکارو میکنم دوست دارم راحت باشم ولی شوهرمم ازمن توقع رسیدگی داره
یکی ازمشکلات من باشوهرم تواین چندسال وقت نذاشتن برام وتعطیل نکردن کارش بوده شوهرمن حتی جمعه هاوروزهای تعطیل هم سرکارمیره درسته ۳سالی میشه که تقریبا بااین موضوع کناراومدم وبه شدت قبل ناراحتم نمیکنه ولی هنوزجزخواسته های منه
اینکه درماه ۱روزجمعه تعطیل کنه خواسته زیادیه واقعا؟
درسته شوهرم برای رفاه من ودخترم داره کارمیکنه ولی خواسته اصلی من امکانات ورفاه نیست اینه که برامون وقت بذاره تو۲۴ ساعت فقط ۲_۳ساعت باماهست خب واقعا کمه
من ازش انتظارات مالی آنچنانی ندارم زن قانعی هستم خودش بلندپروازه خودش ماشینوعوض کرده توخونه تعمیرات انجام داده من هیچکدوم اینارو ازش نخواستم خودشو به زحمت انداخته برای شیک ترشدن خونه وماشین دستش دردنکنه خوبه ولی اولویت اول من چیزدیگه ایه
امکانش هست تاپیک منو منتقل کنن به درگیری واختلاف زن وشوهرم اون روزهرکاری کردم نشداون قسمت تاپیک بزنم
تاپیکم اونجا بیشتردیده میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)